Skip to content
Det er vanskelig å finne eksakt innholdsbeskrivelse av Progesta-care. Og som det står i anbefalingene, er ikke dette produktet å få kjøpt i helsekostbutikker. Forhandler av f.esk. Wild Jams, sier at dette er det samme produktet.
Hadde vært fint å få vite hva Progesta-care inneholder, hvilke urter er dette bygd opp av, slik at det er mulig å sammenlikne.

Kvinne - 54

Amedisin

Takk, for at du tar deg litt tid til å bli bedre kjent med oss. – vi hjelper deg til en bedre hverdag

Hei Marianne

Progestacare – Life Flo – er et patentert produkt og inneholder av den grunn den samme mengden naturlig progesteron i hver pump. Og det er ikke bare selve progesteronet som er unikt, men hele sammensetningen som har stor betydning for opptaket i kroppen.
Jeg legger ved innholdsfortegnelsen til deg her:
Ingredients: Purified Water, Aloe Vera Gel, Caprylic/Capric Triglycerides, Shea Butter, Sunflower Seed Oil, Stearic Acid, Natural Progesterone USP (Micronized), Glycerine, Glyceryl Stearate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Stearyl Alcohol, Isopropyl Palmitate, MSM (Methylsulfonylmethane), Evening Primrose Oil (Oenothera Biennis), Lecithin, Tocotrienol (Natural Super Vitamin E), Sodium Hyaluronate (HA), Sodium Bicarbonate, Burdock Root, Allantoin, Carbomer, Potassium Sorbate, Grape Seed Extract.

Ta bare kontakt igjen om det er noe mer du ønsker svar på

Med hilsen
Alternativ Medisin Røa
Anne Karin Gjørtz