Skip to content

operert for brystkreft for et år siden . Har kun spist rå grønnsaker ,mandler aprikoskjerner ,gresskarfrø ,Masse rå hvitløk ,gurkemeie og kardemomme og ingefær . litt frukt og bær og en boks cottage cheese med 6 ss. linfrøolje .Og en neve vitamin og mineraltillskudd hver dag i 2 år nå. Jeg føler meg fin , men lurer på om jeg kan overdosere eller miste noe vesentlig her.Ikke sukker , karbo eller fett annet en det jeg får gjennom gulerøtter , mandler og oljen. Tar dere spesielle blodprøver for dette ? Eller blir det standardprøvene som allmennpraktiserende tar ?

M

Amedisin

Takk, for at du tar deg litt tid til å bli bedre kjent med oss. – vi hjelper deg til en bedre hverdag

Hei,
 
For å undersøke om du får i deg de næringsstoffer du trenger kan du via oss få rekvisisjon til fullblodsanalyse på mineraler og fettsyreprofil.
Det er også mulig å undersøke om man er belastet med ulike toxiske elementer/metaller som feks bly, kvikksølv og kadmium.
Fettsyreprofilen dekker de ulike flerumettede omega-3, omega-6 og umettede og mettede fettsyrer, og man vil da bl.a kunne se hvilket forhold man har mellom omega-3 og omega-6 fettsyrer. 

Med hilsen
Alternativ Medisin Røa