Skip to content

hei. jeg er en mann i midten av 20 årene.
jeg har nettopp startet på studiene, jeg har nå jobbet i fler år, men tenkte at skolen var viktig å ta opp for fremtidige jobb muligheter. men jeg føler at jeg ikke klarer å henge med i svingene, klarer heller ikke prioritere riktig. bruker for lite tid på skolearbeid. de siste årene har jeg jobbet på steder med mindre og mindre ansvar. jeg føler rett og slett at jeg har liten tro på meg selv og tviler på skolen, selv om den nettopp har startet. nå har jeg byttet mye frem og tilbake i jobbmarkedet, så det å slutte er ikke et alternativ. jeg ønsker bare litt mer innsikt i meg selv, for å øke troen på meg selv, og kunne øke skolelysten igjen. takk for svar

Student-Oslo

Amedisin

Takk, for at du tar deg litt tid til å bli bedre kjent med oss. – vi hjelper deg til en bedre hverdag


Hei!

Jeg syns det er veldig bra at du er så bevisst på hva du vil utvikle med deg selv, og hva du ønsker.
Som et utgangspunkt har alle ressursene og egenskapene man trenger for å nå de målene man vil, men noen ganger trenger man hjelp for å se dem, og bruke dem, og også bli kvitt noen mønstre man har opparbeidet seg som ikke er så gunstige.
Jeg tror coaching ville passe godt for deg. Det kan hjelpe deg å fokusere konstruktivt, jobbe med negative følelser, skape noen nye gode mønstre, bygge opp om motivasjonen, osv.
Selv kan du notere deg de gangene du mestret noe og følte pågangsmot i forhold til noe. Økt positivt fokus bidrar til en mer positiv hverdag. Hvis man har sunket litt ned i negative tanker, vil det gjerne dra med seg mer negativitet. Det krever litt jobb og bevissthet å endre sin generelle innstilling, men det er enormt viktig, og gir gode resultater.

Med hilsen
Alternativ Medisin Røa