Skip to content

Hei,

jeg er ei jente på 15 år og spiller mye fotball og er i aktivitet hver dag!
For noen måneder siden, oppdaget jeg en kul på venstre side av hodet mitt. Jeg tenkte det skulle gå bort, men den har blitt større, den er ca på størrelse som en perle. Den gjør ikke vondt, men er øm og klør.
Jeg har vært innlagt på sykehuset 2 ganger dette halvåret, en gang 30 juli og en gang 12 desember. Grunnen til det er at jeg har hatt utrolig sterke magesmerter! I juli ble jeg kjørt i ambulanse i full uttrykning til sykehuset og fikk behandling, men de fant ikke ut av hva det var. Akkurat det samme skjedde den 12.
Jeg har vært veldig sliten, trøtt og orker mindre enn jeg gjorde før! Jeg er redd for at den kulen kan være kreft?

krist

Amedisin

Takk, for at du tar deg litt tid til å bli bedre kjent med oss. – vi hjelper deg til en bedre hverdag


Hei Krist,

Det er vanskelig å si hva den kulen kan være uten at en har sett den, men en mulighet kan være noe så ufarlig som en hårsekk som har stoppet seg til. Men som sagt så kan jeg ikke si noe sikkert uten at den er undersøkt. Og om du fremdeles er i tvil synes jeg at du skal snakke med fastlegen din.
Når det gjelder sykehusbesøkene dine, så er det også vanskelig å si noe sikkert, men kanskje har du noen intoleranser og en fordøyelse som ikke virker slik som den skal. Der kan være mangler i kroppen din pga ensidig kost bl.a.
Men dette sier du ikke noe om og derav er det umulig å hjelpe deg videre uten en samtale med deg. 

Med hilsen

Alternativ Medisin Røa