Aromamassasje

Aromamassasje

Aromamassasje er ikke mer komplisert  enn at man bruker eteriske oljer i standard massasje. Man kan velge både om man vil ha myk eller hardere massasje og hva slags eteriske oljer man vil bruke. Eteriske oljer har forskjellige egenskaper og effekter og kan brukes som singulære oljer eller blandinger.

Noen kan virke avslappende og avstressende og er bra for søvn, for eksempel lavendel. Villappelsin og pepperminte kan virke oppkvikkende og stimulerende. Lavendel, sitron og pepperminte sammen kan være positivt ved allergi og åndedrett. Svart pepperolje  er bra for å øke blodsirkulasjon.  Bergamot virker avslappende.

Blandingen onguard er bra for immunforsvar, aromatouch blandingen virker avslappende, citrusbliss virker avstressende og oppløftende på humøret. Deep blue er muskelavslappende og virker betennelsesdempende. Serenity er for søvn. Det er oljeblandinger som er laget for å virke positivt på spesifikke følelser og stemninger, for eksempel oljebalandingene console, forgive, hope, motivate, passion, peace osv.

Man bruker alltid en baseolje i bunn, for eksempel av mandel eller kokosnøtt, og påfører den/de eteriske oljene ovenpå baseoljen.

  bestill time

  Du kan bestille time på 22 73 27 70 eller benytt skjemaet under.

  Bestill_time_quick

  • *obligatorisk felt
  0

  Start typing and press Enter to search