Skip to content

Healing – Healing Oslo

Healing Oslo og vår healer er den dyktigste i sitt fag. Han har lang og god praksis og har hjulpet mange. Kom og prøv selv – les tilbakemeldinger til klinikken her

Holistisk Healing

Vår klinikk i Oslo tilbyr holistisk healing, en helhetlig tilnærming som søker balanse og harmoni i alle aspekter av livet. Holistisk healing kan fremme dyptgående endringer og positiv utvikling for din generelle velvære. Denne terapiformen blir stadig mer akseptert av helseprofesjonelle som en integrerende behandlingsmetode.

Healingprosessen etablerer en forbindelse mellom terapeuten, klienten og spirituelle veiledere fra åndeverdenen. Disse veilederne, fulle av kjærlighet og positivitet, assisterer i helbredelsesprosessen med målet om å bringe lindring og balanse til både mennesker og dyr, uavhengig av om lidelsene er fysiske eller ikke.

I terapisesjonene er det et fokus på å utforske den underliggende årsaken til ubalansen, med mål om en helhetlig helbredelse. Det er ikke nødvendig at klienten deler spesifikke detaljer, men en åpen dialog kan fremme forståelse og healing. Med dette i betraktning kan ulike teknikker benyttes for å adressere forskjellige aspekter av ubalanse.

I denne terapien brukes det forskjellige metoder, inkludert samtale, energiarbeid og meditasjon for å hjelpe klienter med å reversere negative mønstre og oppnå et mer harmonisk og balansert liv. Det er en progressiv og effektiv behandlingsform som har vist seg å gi enestående resultater for mange. Holistisk healing tilbyr muligheten for varig positiv forandring, og gir klientene nødvendige verktøy for å opprettholde balansen.

Healing utføres ved at terapeuten kanaliserer helbredende energier fra healingguidene til klientene, som fokuserer på de fysiske, emosjonelle, mentale, og spirituelle aspektene av individet. Dette kan bidra til å behandle både årsaken til ubehaget samt lindre symptomene av tilstanden.

Enhver person, uavhengig av trosretning, som har et reelt ønske om helbredelse kan potensielt dra nytte av holistisk healing. Det er ikke nødvendig å tro på healing for at det skal virke, men et åpent sinn og et ønske om å motta healing er essensielt. Noen mennesker kan merke forbedringer umiddelbart, mens andre kan trenge flere behandlinger over tid før de ser noen betydelige forandringer. Etter hver behandling, anbefales det å drikke mye vann og å ta det med ro.
Selv om naturlig aldring er en del av livet som ikke kan reverseres, kan sykdommer potensielt heales selv hos eldre individer. Det er viktig med et reelt ønske om å bli bedre og forstå at hver person er unik. Dermed kan det oppleves ulike grader av suksess med behandlingen.

Ved vår klinikk praktiseres holistisk healing med et mål om å bryte de negative mønstrene og gjenopprette balansen i individet ved bruk av intuitiv veiledning og energiarbeid. Dette hjelper våre klienter med å realisere varige positive forandringer og forbedringer i livskvaliteten ved å arbeide mot optimal helse og velvære. Det er vår ambisjon å bistå hver klient på veien mot selvoppdagelse og helbredelse. Vi dedikerer oss til å tilby en trygg, støttende, og helbredende atmosfære.

Hva er healing?

Det er en helhetlig behandlingsmetode og innebærer at man ikke behandler symptomene på ubalanser, men de underliggende årsakene, som kan være enten emosjonelt, fysisk eller spirituelt
Det er ikke healeren som helbreder. Healeren er kun en kanal for helbredende energier. Det er flyten av energi i kroppen som avgjør hvor frisk du er. Med healing forsøker man å løse opp blokkeringer for å gjenopprette den naturlige energibalansen.

Behandling – hva går den ut på?

Du ligger fullt påkledd på en behandlingsbenk. Behandleren jobber for det meste i energifeltet i og rundt kroppen (auraen). En sjelden gang legges hendene direkte på kroppen. Selve healingen tar mellom ca. 30-45 minutter + -. Om du føler at du ikke vil diskutere hva som bekymrer deg, så er det ok, da vi uansett arbeider intuitivt, samt at energien alltid går dit den skal.

Hvilke reaksjoner kan jeg få?

Det er helt individuelt hva man opplever under healingen. De fleste blir imidlertid svært avslappet etter en healing, for så å få økt energi etterpå. Andre reaksjoner er prikking og energistrømninger i kroppen, noen ser farger, bilder, kjenner varme eller kulde etc.  Andre igjen opplever ikke noe særlig under en healing. Dette behøver imidlertid ikke bety at healingen ikke har virket. Enkelte ganger kan tilstanden/smertene forverres under og like etter healingen, for deretter å bli bedre. Dette indikerer en avgiftning og healing vil komme som en følge.

Hvem kan ha nytte av healing?

Alle kan ha nytte av denne formen for behandling –   babyer til gamle – uavhengig av hva man lider av, enten det er fysiske eller psykiske plager. Det er en svært skånsom behandlingsmetode helt fri for bivirkninger. Healing er også en ypperlig metode for forebygging og velvære og vil mest sannsynlig bidra til at man føler seg mindre stresset og får mer energi og overskudd.

Hvor mange behandlinger må jeg ha?

Det kommer helt an på den enkelte, men de fleste trenger mellom ca. 2 – 6 behandlinger. Man må ha en viss tålmodighet da dette er en prosess som kroppen selv skal igjennom og det er kroppens egen selvhelbredende evner som blir satt i gang. Hvis man ikke merker bedring eller noen form for reaksjon kan det bety at du ubevisst blokkerer helingen og at du egentlig trenger å oppdage om du er tilstede.

Er det noen garanti for at behandlingen virker?

Jeg kan ikke garantere at du blir frisk og stiller ingen medisinske diagnoser. Hvis du tar medisiner er det viktig at du følger det legen har forordnet. Det er også viktig å oppsøke lege ved siden av behandling hos meg.