Skip to content
Healing

Healing – Healing Oslo

Healing Oslo og vår healer er den dyktigste i sitt fag. Hun har lang og god praksis og har hjulpet mange. Kom og prøv henne – les tilbakemeldinger til klinikken her

Hva er healing?

Det er en helhetlig behandlingsmetode og innebærer at man ikke behandler symptomene på ubalanser, men de underliggende årsakene, som kan være enten emosjonelt, fysisk eller spirituelt

Det er ikke healeren som helbreder. Healeren er kun en kanal for helbredende energier. Det er flyten av energi i kroppen som avgjør hvor frisk du er. Med healing forsøker man å løse opp blokkeringer for å gjenopprette den naturlige energibalansen.

Behandling – hva går den ut på?

Du ligger fullt påkledd på en behandlingsbenk. Behandleren jobber for det meste i energifeltet i og rundt kroppen (auraen). En sjelden gang legges hendene direkte på kroppen. Selve healingen tar mellom ca. 30-45 minutter + -. Om du føler at du ikke vil diskutere hva som bekymrer deg, så er det ok, da vi uansett arbeider intuitivt, samt at energien alltid går dit den skal.

Hvilke reaksjoner kan jeg få?

Det er helt individuelt hva man opplever under healingen. De fleste blir imidlertid svært avslappet etter en healing, for så å få økt energi etterpå. Andre reaksjoner er prikking og energistrømninger i kroppen, noen ser farger, bilder, kjenner varme eller kulde etc.  Andre igjen opplever ikke noe særlig under en healing. Dette behøver imidlertid ikke bety at healingen ikke har virket. Enkelte ganger kan tilstanden/smertene forverres under og like etter healingen, for deretter å bli bedre. Dette indikerer en avgiftning og healing vil komme som en følge.

Hvem kan ha nytte av healing?

Alle kan ha nytte av denne formen for behandling –   babyer til gamle – uavhengig av hva man lider av, enten det er fysiske eller psykiske plager. Det er en svært skånsom behandlingsmetode helt fri for bivirkninger. Healing er også en ypperlig metode for forebygging og velvære og vil mest sannsynlig bidra til at man føler seg mindre stresset og får mer energi og overskudd.

Hvor mange behandlinger må jeg ha?

Det kommer helt an på den enkelte, men de fleste trenger mellom ca. 2 – 6 behandlinger. Man må ha en viss tålmodighet da dette er en prosess som kroppen selv skal igjennom og det er kroppens egen selvhelbredende evner som blir satt i gang. Hvis man ikke merker bedring eller noen form for reaksjon kan det bety at du ubevisst blokkerer helingen og at du egentlig trenger å oppdage om du er tilstede.

Er det noen garanti for at behandlingen virker?

Jeg kan ikke garantere at du blir frisk og stiller ingen medisinske diagnoser. Hvis du tar medisiner er det viktig at du følger det legen har forordnet. Det er også viktig å oppsøke lege ved siden av behandling hos meg.

Reiki healing

Reiki healing er et japansk ord, som betyr universell livsenergi. Reiki betyr at den energistrøm, som flyder i auraen, økes. Ki – den universelle energi – kanaliseres gjennem behandlerens hender til klienten. På den måten er Reiki en katalysator for de helbredende prosesser og finder selv, hvor behovet i kroppen er. Det er en beroligende og myk behandlingsform.

Les om vår seriøse healer Lisbeth Mikalsen her