fbpx

Homeopati – Homeopati Oslo

Vår klinikk har en meget dyktig homeopat. Hun har lang praksis i homeopati og er utdannet i India og har drevet egen praksis der i 12 år. Senere har hun også jobbet i Arabia. Hun finner raskt frem til den medisinen du trenger for nettopp din utfordring.

Hva er homeopati?

Behandlingen er naturlig og stimulerer kroppens egen naturlige evne til å lege seg selv.
Behandling tar hensyn til helheten, det vil si hele mennesket.
Alle pasientens symptomer inkluderes i behandlingsstrategien og målet med behandlingen er ikke kun å fjerne de lokale symptomene, men også å styrke pasientens generelle tilstand.

Behandleren bruker medisiner som er utviklet etter spesielle prinsipper og metoder.

Forskningen til nobelprisvinner forklarer homeopatien.

Homeopati synes å være en yndet hoggestabbe blant motstandere av alternativ medisin.
Årsaken er ikke bare at behandlingen er et alternativ til skolemedisin,
men at virkningen kun er basert på ‹‹hukommelsen›› av et stoff: en slags ‹‹fryst›› energi som aktiveres når man svelger pillen.
Konseptet får nå uventet støtte av en fransk nobelprisvinner, Luk Mantigner, kjent for sin påvisning av HIV-viruset.
Selv har han forsket på minnet som bakterier etterlater seg i vannet de har vært i kontakt med.
Vann med DNA fra bakteriene ble fortynnet så mange ganger at det til slutt ikke var fysisk DNA igjen. Likevel ga vannet fra seg elektromagnetiske signaler, som resonerte i vannet som en radio i et ekkokammer.
Det vi har funnet er at DNA produserer srtukturelle endringer av vann, sier han og legger til: ‹‹høye fortynninger av noe er ikke ingenting››.
Han mener at homeopati er forståelse av at effekten øker med fortynning – jo mindre fysisk virkestoff desto større effekt – er riktig.

Hva kan behandles?

Både kroniske og akutte, psykiske og fysiske sykdommer og kan brukes til forebyggende arbeide ved å styrke immunsystemet. Ved riktig bruk av denne behandlingformen  vil den være fri for bivirkninger.

I tillegg ser man en rekke diffuse plager der mangel på diagnose og medisinske funn gjør at pasienter søker en mer helhetlig, alternativ behandling.

Uttalelse fra Nifab

Utdannelse

Studiet går over 5,5 år og gir bachelorgrad i homeopati . Studiet er komplekst og omfattende.

Vår meget dyktige terapeute: Archana

Les mer her:

Les om noe av hva homeopati kan hjelpe for:

Artikler
Tilbakemeldinger
  • Homeopati ved kyssesyke (Mononuleose)

    Etter at datteren min på 17år hadde ligget syk i to uker med svingende temperatur og med tegn på at det var mer enn en vanlig influensa, tok jeg henne med til legen. Der fikk vi gjennom undersøkelser og blodprøver konstatert at hun hadde kyssesyken, mononukleose. Hun hadde forstørret milt og lever, var hoven i lymfe-knutene på halsen og hadde feber. Vi fikk beskjed om at hun skulle holde seg helt i ro og bl.a. ikke løfte tunge ting. Datteren min som er veldig aktiv og trener mye, så mørkt på situasjonen. Vi visste at ofte med denne sykdommen så kan det være et treningsforbud på månedsvis. Hos homeopat Lisbeth Eik, ved Alternativ Medisin Røa, fikk vi råd om homeopatisk medisin, samt vitaminer og mineraler som hun skulle ta for å øke immunforsvaret. Datteren min kom seg ganske raskt og to uker etter hadde leverfunksjonsprøvene normalisert seg og milten i normal størrelse. Hun fikk treningsforbud en uke ekstra, men etter det har hun levd som normalt.

    Mor til datter på 17 år
  • Betennelse i skjoldbrusk kjertelen

    Jeg fikk betennelse i skjoldbruskkjertelen for mange år siden etter to fødsler; og fikk den gangen øreakupunktur og fotsoneterapi mot en vond nakke og en vond skulder. Til min overraskelse hjalp behandlingen også mot betennelsen i skjoldbruskkjertelen. Nylig kom jeg i overgangsalderen, og da fikk jeg en ny betennelse i skjoldbruskkjertelen. Det var en tydelig hevelse på halsen; og jeg fikk vite av fastlegen min at blodprøvene viste høye verdier. Jeg hadde ikke lyst til å prøve medikamenter i første omgang. Istedet valgte jeg å prøve øreakupunktur og fotsoneterapi på nytt. Etter fire behandlinger hos Lisbeth ved Alternativ Medisin Røa var hevelsen nede, og jeg tok nye blodprøver hos fastlegen min, som kunne konstatere at målingene nå viste et normalt nivå for skjoldbruskkjertelen min. Det var veldig konkret og målbart, og en lettelse!

    Hilsen kvinne 54 år

Start typing and press Enter to search