Skip to content

Iris analyse

Iris analyse
Iridologi er studiet av strukturen og fargen til iris i øyet for å få informasjon om pasientens generelle helsetilstand. Fremgangsmåten er basert på det konseptet at hvert organ i kroppen svarer til en del av iris og i iridology vi bruker iriskart for å lese øyene. Informasjonen som innhentes i konsultasjon samles inn og lagres metodisk, og eksisterende målinger kan sammenlignes for å spore endringer over tid som indikerer om hvordan sykdommen utvikler seg.

Iridologi ble allerede brukt som en diagnostisk metode i den gamle Egypt. Selv om iridology ikke brukes i moderne medisin for å diagnostisere sykdommer, har akkumulert kunnskap og erfaring vist at det er et utmerket verktøy for å finne ut hvilke organer og organsystemer som er under stress. Med dens hjelp er det mulig å lese hvilke områder man bør være oppmerksom på, slik at helseplager ikke utvikler seg over tid.

Iridologi er et verktøy som brukes til å få innsikt i en persons unik konstitusjon og karaktertrekk:

  • familie/genetisk helsedisposisjon
  • områder av en persons helse som trenger mer støtte enn andre
  • underliggende ubalanse/biokjemiske endringer.

Gjennom regnbuehinnen kan vi lære om det som får oss til å “tikke” og hvordan vi best kan støtte oss selv og helsen vår:

  • organer som krever mer omsorg og oppmerksomhet (som genetisk bestemt eller som utløst av tidligere hendelser)
  • hvordan kroppen vår reagerer på visse “stressorer” i henhold til din unike konstitusjon
  • indikasjoner på hvor kroppen sliter mest, som vaskulær helse, fordøyelse, hormonsystemer.

Det sies at øynene er sjelens speil og jeg er helt enig i det fordi iridology hjelper til med å se ikke bare hvordan øyet fungerer, men også de følelsesmessige aspektene ved en person.