Skip to content
Kvantemedisin - Nes terapi

Kvantemedisin – energimedisin

Kvantemedisin – energimedisin er vi dyktige i og vi bruker NES-terapi som bygger på Riefe, akupunktur og homeopati. Det benyttes apparater til å skanne kroppen for opplysninger som ligger i energifeltet.

Kvantemedisin – energimedisin

er en samlebetegnelse for flere behandlingsformer ved klinikken.

 • NES energimedisin
  NES skanning – NES terapi
  NYHET NÅ HJEMMESKANNING – VI RETTLEDER DEG OG ANALYSERER DIN SKANNING

Dette er teknikker som benytter maskiner / programmer for å skanne organer, skjelett og muskulatur og det forteller hvor der er utfordringer.
Du følger selv med og ser hva som dukker opp på skjermene.

NES energimedisin – NES skanning – NES terapi

NES ProVision er en moderne databasert helseanalyse som gir konkret veiledning i forhold til livsstil og kosthold.
Den kan også si noe om hvilke terapier som kan være  gunstig for deg og hvilke helsetiltak som gir deg den største gevinsten.
I tillegg får du en idé om hvor stor del av dine plager som er stressrelatert eller forårsaket av andre emosjonelle belastninger.
La helseanalysen være startskuddet på din vei mot bedre helse og livskvalitet!
Grunnlaget for NES ProVision helseanalyse er 40 års tverrvitenskapelig forskning ledet av professor Peter Frazer fra Australia.

Med utgangspunkt i:

   • medisin
   • biofysikk
   • læren om energisystemet (fra akupunkturen)
   • homeopati
   • og moderne informasjonsteknologi

har Peter Frazer utviklet teorien om det menneskelige kroppsfeltet (The Human Bodyfield).
Kroppsfeltet bærer informasjon om alt som foregår i kroppen og hvordan vi reagerer på miljøet rundt oss.

Helseanalysen peker på de underliggende årsakene og ubalansene og viser til enhver tid hvilke behandlinger og helsefremmende tiltak som gir deg den største gevinsten.

NES ProVision helseanalyse gir informasjon om 625 detaljer som sorteres i følgende kategorier:

   • Polariteten i kroppsfeltet og hvordan kroppsfeltet forholder seg til jordens felt
   • Energifeltet i og rundt organene
   • Energimeridianene og kroppsfunksjonene de har ansvaret for
   • Kroppens immunbiologiske tilstand og miljø
   • Energetiske blokkeringer
   • Stress, sjokk og følelsesmessige belastninger
   • Hvordan kroppsfeltet reagerer på stråling, tungmetaller og andre miljøgifter
   • Ernæring og kosttilskudd
   • Ledd, muskler og bindevev

NYHET MED HJEMMESKANNING FOR DEG SOM BOR LANGT UNNA ELLER ER FOR SYK
Nye muligheter for testing og behandling av din helse hjemme.

Om du bor langt unna aktuell helsehjelp eller er for syk til å komme deg ut, eller av andre grunner ikke kan komme deg til terapeut, så begynner det nå å komme helsehjelpmuligheter for deg også.
2 av våre terapeuter har i over 13 år jobbet med NESprovision systemet som er et skanning og behandlings system basert på bioenergetiske prinsipper. Dvs man avdekker en persons helseutfordringer med et skannings system som avslører ubalanser i kroppens energi og informasjons systemer og som kan korrigeres ved hjelp av frekvensbasert informasjonsmedisin i dråpe form.

Det britiske firmaet bak NESprovision – NEShealth – har gjort det mulig så hvem som helst kan gjennomføre skanning med dette systemet hjemme.

Det er to muligheter man kan benytte seg av:
Alternativ 1:
Kjøp av en NESprovision skanner til hjemmebruk.
Skanneren er på størrelse med en pc-mus og man holder enkelt og greit hånden på scanneren i ca 30 sekunder for å gjennomføre en test.  Skanneren aktiveres via en App som man kan laste ned på egen telefon.
Denne appen heter Energy4Life.
Man vil selvfølgelig få installasjon- og bruker veiledning fra produsent og vi bistår for optimal bruk av verktøyet.

Alternativ 2:
NES har utviklet en stemme skanner som bygger på samme prinsipp som hånd skanneren. Forskjellen er at man kan gjøre skanningen via nettsiden til NesHealth. Skanningen gjøres via nettsiden til NesHealth. Du blir ledet til en teller som teller fra 1 – 10 – her skal du telle høyt til ti inntil skanningen er ferdig. Denne skanneren er helt gratis. Det eneste som kreves er at du har god internett forbindelse.

Du må knytte deg opp til en kvalifisert terapeut og få din egen profil i en databaseportal knyttet til NesHealth.  Skanningene du gjør hjemme vil bli lagret her. Din terapeut kan frigjøre resultatene fra skanningen, slik at dere kan ha en konsultasjon sammen.
Dette gjøres via telefon, zoom, skype eller andre tilsvarende løsninger.  Terapeuten kan da også komme med anbefalinger til behandling med frekvensbaserte tilskudd (kalt infoceuticals) eller eventuelt andre tiltak som kan vise seg nødvendig. Via terapeuten blir de frekvensbaserte tilskuddene tilgjengelig for deg i din egen handlekurv på din profil.
Dette er et terapeutisk system og de fleste av tilskuddene må godkjennes av kvalifisert terapeut for at du kan få handle de.
NesHealth har også enkelte frekvenstilskudd som man er fri til å handle uten godkjennelse av terapeut. Disse vil man finne oversikt og beskrivelse over når man går inn på nettsiden via egen profil.
Tilskuddene koster 17 euro pr stk. Det er vanlig med 2-5 tilskudd pr protokoll og hver behandlingsprotokoll tar 4-6 uker.
Les mer om NESHealth her

Tilbakemelding:
Vi har noen klienter allerede som har benyttet seg av denne muligheten da de både bor langt unna og/eller har en vanskelig helse situasjon.  Her er tilbakemelding fra Bente  som bor på Vestlandet og har benyttet seg av hjemmeskanning siden i sommer:

”Nå har jeg brukt  Nes infoceuticals over en lengre periode og er fremdeles overrasket over hvor kraftfulle dråpene er. Jeg ønsket å fortsette å bruke dråpene, men trodde at lang reisevei til min behandler ville gjøre det vanskelig å gjennomføre.
Det viste seg at Nes tilbyr en liten hjemmeskanner, som gjør det mulig å fortsette og scanne hjemmefra og ha online timer med behandler. Dette har jeg benyttet meg av, og er veldig glad for at denne muligheten finnes.

Jeg bestillte skanneren via Nes portalen og den kom raskt og var lett å ta i bruk. Den gjør det enkelt for meg  å kunne scanne hjemmefra og ha online timer med min behandler.  Å kunne gjøre alt hjemmefra har spart meg for mye tid, reising og penger. Jeg kan også logge inn og se resultatene av scanningen og følge utviklingen online sammen med behandler dersom jeg ønsker det. Etter timen legger behandler til de aktuelle infoceuticals, og de er bare et tastetrykk unna bestilling. Etter ca en uke kan de hentes på posten.

For meg har hjemme scanning og onlinetimer vert en fantastisk løsning!”