fbpx

Kvantemedisin – energimedisin

Kvantemedisin – energimedisin er vi dyktige i og vi bruker NES-terapi og E-lybra. Det benyttes apparater til å skanne kroppen for opplysninger som ligger i energifeltet.

Kvantemedisin – energimedisin

er en samlebetegnelse for flere behandlingsformer ved klinikken.

Dette er teknikker som benytter maskiner / programmer for å skanne organer, skjelett og muskulatur i et menneske og det forteller hvor der er utfordringer.
Du kan selv følge med og se hva som dukker opp på skjermene og delta i analysen som gjennomføres.

NES energimedisin – NES skanning – NES terapi

NES ProVision er en moderne databasert helseanalyse som gir konkret veiledning i forhold til livsstil og kosthold.
Den kan også si noe om hvilke terapier som kan være  gunstig for deg og hvilke helsetiltak som gir deg den største gevinsten.
I tillegg får du en idé om hvor stor del av dine plager som er stressrelatert eller forårsaket av andre emosjonelle belastninger.

La helseanalysen være startskuddet på din vei mot bedre helse og livskvalitet!
Grunnlaget for NES ProVision helseanalyse er 35 års tverrvitenskapelig forskning ledet av professor Peter Frazer fra Australia.

Med utgangspunkt i:

 • medisin
 • biofysikk
 • læren om energisystemet (fra akupunkturen)
 • homeopati
 • og moderne informasjonsteknologi

har Peter Frazer utviklet teorien om det menneskelige kroppsfeltet (The Human Bodyfield).
Kroppsfeltet bærer informasjon om alt som foregår i kroppen og hvordan vi reagerer på miljøet rundt oss.

Helseanalysen peker på de underliggende årsakene og ubalansene og viser til enhver tid hvilke behandlinger og helsefremmende tiltak som gir deg den største gevinsten.

NES ProVision helseanalyse gir informasjon om 625 detaljer som sorteres i følgende kategorier:

 • Polariteten i kroppsfeltet og hvordan kroppsfeltet forholder seg til jordens felt
 • Energifeltet i og rundt organene
 • Energimeridianene og kroppsfunksjonene de har ansvaret for
 • Kroppens immunbiologiske tilstand og miljø
 • Energetiske blokkeringer
 • Stress, sjokk og følelsesmessige belastninger
 • Hvordan kroppsfeltet reagerer på stråling, tungmetaller og andre miljøgifter
 • Ernæring og kosttilskudd
 • Ledd, muskler og bindevev


Hva gjør E-Lybra 

E-Lybra analyserer ubalanser i klientens energifelt og produserer samtidig bioresonansmønster som harmonerer med ubalansene som oppdages. De balanserende bioresonansmønstrene sendes til klienten via behagelige bånd som sitter rundt klientens håndledd og ankler. De ubalansene som skannes inkluderer hele kroppens fysiologiske, psykologiske, emosjonelle og subtile energisystem.

Systemet inneholder 222 kategorier med over 300 000 frekvenser/bioresonansmønster som setter opp en omfattende statusprofil av kroppen. Ved hjelp av statusprofilen analyseres alle ubalanser i detalj, samtidig som korrigerende mønster sendes til klienten. Disse frekvensene er ikke bare fra stoffer slike som virus, parasitter, bakterier, tungmetaller o.s.v.(som den kan identifisere og utslette) men også fra mentale og emosjonelle tilstander, samt avdekke vitamin- og mineralmangel og styrke organfunksjonene ved bl.a. å gjenopprette enzymer, peptider og andre hjelpestoffer i kroppen.

Problemene som oppdages under analysen, lagres i klientens database ved hver behandlingssekvens.

Hvordan fungerer e-Lybra?

Grunnprinsippet i bioresonansterapi er at man nøytraliserer sykdoms- og disharmoniske frekvenser og styrker de harmoniske frekvensene som kroppens fysiologiske og biokjemiske prosesser er avhengig av. Ved å svekke uharmoniske frekvenser og styrke de harmoniske, settes kropp/sinn i optimal selvhelbredelsesmodus.Målet med bioresonansterapi er altså å få kroppen i fysisk og psykisk balanse, slik at den helbreder seg selv. Maskinen muliggjør derfor en direkte kommunikasjon med klientens bevissthet. Den ”broen” som skapes er nøkkelen til interaksjonen mellom analysen og balanseringen av klientens energifelt. Takket være den tekniske utviklingen er det nå mulig å arbeide på dette bevissthetsnivå og hjelpe til med å skape positive forandringer hos biokjemiske organismer (mennesker, planter og dyr)

For å forså bioresonansprinsippet, kan man bruke lyd som eksempel. Hvis man har frekvensene fra en bestemt tone eller annen lyd, og speilvender frekvensene slik at det reflekterte lydsignalet har samme form og styrke som det opprinnelige, vil lydsignalet “nulles” ut eller nøytraliseres. Resultatet er total stillhet. Prinsippet brukes f. eks. i noen former for hørselsvern.

Ved behandling med e-Lybra, overfører apparatet terapisignaler ikke bare til klienten, men det kan også gjøres til en e-pendant (som man kan ha i en snor rundt halsen), eller en e-pebble (som man kan ha i lommen). Etter behandling vil e-pendant/pebble fortsette å gi terapisignaler til klienten. Terapeuten kan dessuten sende fjernbehandling via denne brikken.

En liten video om generell E-lybra

 

Artikler

Kvantemedisin Oslo

Kvantemedisin er beskrevet som fremtidens medisin. Denne relativt nye formen for verktøy er unik når det gjelder å lese hvordan kroppen har det i skannings øyeblikket. Resultatet gir melding om hvor k

Tilbakemeldinger
 • NES terapi for kroniske muskel

  Behandling med NES for kroniske muskel/skjelett/mageplager, hjerteproblemer, allergi, barndomstraume. "Vesentlige forbedringer når det gjelder kroppslige plager, særlig i forhold til hjerte og mage. Dessuten bidratt til bedre følelsesmessig balanse, noe som har kommet som en gledelig overraskelse."

  Kvinne 66 år
 • Depresjon behandlet med bioenergetisk beh./Kvantem

  " Hele mitt liv voksne har jeg vært plaget av lite energi på grunn av mer eller mindre kronisk depresjon eller nedstemthet. Jeg har gått til flere psykologer, prøvd psykodrama, akupunktur, mange typer healing, homeopati, blomstermedisin, rosenmassasje, hypnose mm. Endel av dette har hatt en kort forbigående effekt. Da jeg leste om NES-terapi, tenkte jeg at nå prøver jeg dette som en siste utvei før jeg aksepterer mine lave livskvalitet for alltid. Høyteknologi måtte bli siste skanse. Jeg var meget skeptisk, og gikk med mere nysgjerrighet enn håp til min første scanning. Etter en måned med infoceuticals merket jeg stor forskjell på humør og energi. Etter ytterligere en scanning med tilhørende nye dråper som hjemmebehandling, kunne jeg ikke lenger føle et snev av depresjon i meg. Jeg står opp tidlig om morgenen og tar til hver ny dag med lyst og energi. Mine tidligere looper med negative tanker, er borte, erstattet av fornuft, håp og hverdagsglede. Det er nå snart et halvt år siden jeg lykkelig kunne konstantere at NES-terapi har hjulpet meg".

  Kvinne 36

Start typing and press Enter to search