Skip to content

Plasma generator – frekvens behandling

Plasma generator – frekvens behandling

Plasma generator – frekvens behandling maskin, som er meget kraftig og effektiv, definitivt markedets beste ved behandling av mikrober. Maskinen kan også behandle en rekke lidelser og plager og den inneholder ca 1500 programmer. Som med F-scan er denne maskinen også basert på tekonologi utviklet av Raymond Rife og kan programmeres med både Rife og Hulda Clark frekvenser i området 1Hz til 900Khz, både høyfrekvent og lavfrekvent.

Plasma generator – frekvens behandling er en berøringsfri behandlingsform, hvor pasienten ikke behøver å holde i noen elektroder eller være tilkoblet på noen som helst måte.
Plasma generatoren – frekvens behandlingen er utviklet i Tsjekkia.

Litt mer detaljer kan man lese her: https://www.plasma-generator.com/

Behandling med plasmagenerator tar normalt sett ca 1 time, med unntak av visse tyngre infeksjoner som bla sykdom etter flåttbit. Men her er det store muligheter for variasjoner avhengig av funn og hvor lenge man ønsker eller orker behandling.  Hvor mye behandling man trenger avhenger selvfølgelig av en rekke faktorer, men vi ser at det ofte kan holde med 3-5 behandlinger med generatoren for å få et godt resultat og det anbefales hyppig behandling. I visse tilfeller som for eksempel parasitter anbefales det med etterbehandling etter 2-4 uker. Ved visse tyngre kroniske infeksjoner eller hvor det er forekomst av mye mikrober trengs det som regel mer behandling.  Vi anbefaler også ofte å kombinere behandlingen med enkelte tilskudd, bla urter, eteriske oljer el.

Vi bruker F-scan sammen med plasmagenaratoren, hvor F-scan er verktøyet vi bruker for å gjøre funn som kan behandles, mens plasma generatoren er den vi bruker til å behandle med. Det geniale her er at F-scan kommer med en mulighet hvor man kan laste funnene fra dens test inn i plasmageneratoren og så behandle med de spesifikke frekvensene/funnene i testen. Dette gir en mye mer persontilpasset og mer effektiv behandling.

Hvis man har gjort funn mot spesifikke infeksjoner for eksempel via blodprøver el så kan man også basere behandling på dette med spesifikke programmer i maskinen og man trenger dermed ikke nødvendigvis test med F-scan, selv om det er å anbefale da man gjerne ofte kan få problemer med andre mikrober når man er plaget med kroniske infeksjoner.

Hvis man har kjente infeksjoner som er vanskelig å bli kvitt så kan man også installere spesifikke DNA-frekvens programmer i maskinen som gjør behandlingen enda mer effektiv.  Disse DNA-frekvensene kan bestilles via https://www.dnafrequencies.com/

Vi har allerede en del av disse frekvensene tilgjengelig, og kan bestille for behandling ved behov. Bare hør med oss om dette.