fbpx

Soneterapi – Soneterapi Oslo

Vi har praktisert soneterapi i over 30 år og er dyktige soneterapeuter. Klinikken er den i Oslo med mest erfaring innen denne terapien og vi har behandlet utrolig mange plager og lidelser. Les tilbakemeldingene fra våre fornøyde kunder

Soneterapi

Soneterapi
Fotsoneterapi
Refleksologi

Vi har tilbudt behandling i Oslo i over 30 år.
Behandlingsformen jobber på trykkpunkter i føttene, leggene og resten av kroppen, som står i forbindelse med den indre og ytre kroppen. Smertene i punktene er forskjellig. Der hvor det er mest smertefullt er det mye “krystaller” som beskrives som avleiringer og et signal om ubalanse i dette området/ organet. Under behandling vil terapeuten gjentagne ganger trykke/ behandle på punktene og krystallene vil da sakte bli borte og derved også smerten på stedet.

Når en er kommet til avslutningen av en behandlings runde er opplevelsen nesten smertefri. Behandlingen gir bare et signal til kroppen om at den skal starte gjenoppbyggingen. Dette er mulig uten at terapeuten tilfører noe som helst annet enn trykkbehandlingen.
Behandlingen øker blodsirkulasjonen i hele kroppen og ernæringen til vev og organer bedres. Trykket som gis registreres i hjernen, som så igjen sender meldingen ut til de stedene i kroppen som trenger korrigering. Det starter så et arbeide i kroppen ved at det skilles ut mer avfallsstoffer gjennom avføring, svette, urin, hud og lunger.
Effekten kan også merkes i form av hodepine, muskelvondt, følelse av feber, utslitt, etc. Mange blir også veldig trøtte mens andre får mye energi med en gang av soneterapi.

Andre symptomer man kan få etter en behandling:

 • Avføringsmengden øker og lukter mer.
 • Økt antall urintømminger og lukt.
 • Svettesekresjonen kan øke.
 • Det forekommer tretthet, kvalme, svimmelhet etc.
 • Det kan oppleves mer smerter i problemområdet for en periode.

Alt dette er tegn på at det jobber inne i kroppen pga behandlingen. Etter en tid avtar det og en merker at en har det godt.
Energien stiger og en føler seg vel.
Det fins ingen kjente lidelser som ikke vil ha effekt av denne typen behandling, men det skjer innimellom at der er mennesker som ikke tar imot signalene som behandlingen gir og derved heller ikke får noe resultat. Dette kan en aldri vite på forhånd, men heldigvis er det relativt sjelden.
Soneterapi er en kjempefin terapiform, da den jobber med hele kroppen ved hver behandling. De fleste opplever soneterapi behandlingen som behagelig, men noe godt/vondt.

NIFAB om soneterapi

Her er en liten video som viser hvordan en behandling kan foregå:
Og her  en liten snutt om refleksologi.

Her er noen få områder som soneterapi kan hjelpe:

 

Artikler

Irritabel tarm

Irritabel tarm er et sammensatt problem og en kan ikke si at den skyldes enten eller. Men vi vet at fysikk og psyke går sammen som hånd i hanske. Mennesker er ikke oppdelt i enkeltdeler, men er [...]

Tilbakemeldinger
 • Vond hofte

  Jeg har denne gangen fått behandling med soneterapi og akupunktur for en vond hofte. Jeg ble nesten bra etter bare 3 behandlinger, deretter gikk det litt tilbake, men etter hvert nå går det bedre og bedre. Er tilbake for en liten motivasjonsrunde til når det gjelder kost.

  Lars H.
 • Behandling for blærekatarr

  Jeg har vært kunde her med forskjellige plager. Det startet med svake urinveier og stadig tilbakevendende blærekatarr. Behandlingen har definitivt virket godt både fysisk og psykisk. Takket være behandlingen her har jeg fått hjelp til å løse det som kroppen har hatt problemer med.

  Carina F. Swensson

Start typing and press Enter to search