Skip to content
Soneterapi

Soneterapi – Soneterapi Oslo

Vi har praktisert soneterapi i over 30 år på Røa i Oslo og er dyktige soneterapeuter med godt renommé. Klinikken i Oslo har mest erfaring innen terapien og vi har behandlet de aller fleste plager og lidelser.
Les tilbake meldingene fra våre fornøyde kunder.

Soneterapi
Fotsoneterapi
Refleksologi

Behandlings formen kan jobbe på trykk punkter i føttene. Punktene står i forbindelse med den indre og ytre kroppen og smerte opplevelsen i punktene er forskjellig. Der hvor det er mest smertefullt er det mye “krystaller” som beskrives som avleiringer og er et signal om ubalanse i dette området/organet.
Ved av slutningen av en behandlings runde er opplevelsen nesten smertefri. Behandlingen gir bare et signal til kroppen om at den skal starte gjen oppbyggingen. Dette er mulig uten at terapeuten tilfører noe som helst annet enn trykk behandlingen.
Behandlingen øker blod sirkulasjonen i hele kroppen og ernæringen til vev og organer bedres.
Effekten kan også merkes i form av hode pine, muskel vondt, følelse av feber, utslitt, etc. Mange blir også veldig trøtte, mens andre får mye energi med en gang av soneterapi.

Andre symptomer man kan få etter en behandling:

  • Avførings mengden øker og lukter mer.
  • Økt antall urin tømminger og lukt.
  • Svette sekresjonen kan øke.
  • Det forekommer tretthet, kvalme, svimmelhet etc.
  • Det kan oppleves mer smerter i problem området for en periode.

Alt dette er tegn på at det jobber inne i kroppen pga behandlingen. Etter en tid avtar det og en merker at en har det godt. Energien stiger og en føler seg vel.
Det fins ingen kjente lidelser som ikke vil ha effekt av denne typen behandling.
Soneterapi er en kjempefin terapi form, da den jobber med hele kroppen ved hver eneste behandling. De fleste opplever soneterapi behandlingen som behagelig, men noe godt/vondt.

NIFAB om soneterapi

Her er en liten video som viser hvordan en behandling kan foregå:
Og her  en liten snutt om refleksologi.

Her er noen områder hvor behandling hjelper: