Skip to content
Vektnedgang-med-homeopatisk-medisin-og-kost

Vektnedgang med homeopatisk medisin og kost

Vektnedgang med homeopatisk medisin og kost. Garantert resultat.
Dette er en re-koding av stoffskiftet ditt.
De fleste går ned mellom 10-14 kg på den tiden som kuren tar. Og vi snakker da om 4-7 uker
Kuren er inspirerende og du blir i godt humør uten å sulte deg overhodet.
Den homeopatiske medisinen må inntas før de 3 måltidene som dagen skal inneholde.
Les tilbake meldinger fra fornøyde kunder.

Vektnedgang med homeopatisk medisin og kost – varig og rask

Vi setter av god tid til deg for å gjennomgå hvilken mat som viser seg å være gunstig for deg i henhold til helse og evt plager. Du får et trygt og godt innblikk i hva kuren innebærer for deg og hva du skal gjøre i løpet av den tiden dette tar.
Selve kuren tar 4+3 uker.
Du får et opplegg med mat fra dag til dag og oppskrifter som er enkle å forholde seg til.
Dette er en fantastisk kur – du blir glad og fornøyd. Føler ingen sult og har det generelt bare bedre og bedre utover i kuren.
De fleste går ned et sted mellom 10-14 kg i løpet av kuren. Dette avhenger selvfølgelig av hvor mange kilo du har for mye. Og de som bare har noen få vil selvfølgelig gå minst ned. De som har gått mest har tatt av 22 kg.

Du blir fulgt opp hver eneste dag og kommer til konsultasjon 2-3 ganger under kuren.

Når kuren er ferdig er det viktig a vi sammen setter sammen det som er riktig for deg å spise. Når det er gjort vil du ha en varig vekt som er 10-14 kg lavere enn det du har hatt før kuren.

Skulle det være slik at du faktisk har flere kilo enn dette som må av, så kjører vi flere runder. Men først må kroppen stabiliseres og finne seg til rette i den “nye” vekten din. Når det er gjort kan vi kjøre en runde til.

Jeg kan garantere deg at dette fungerer og du skal få erfare at den gir deg pur glede og entusiasme. Jeg har hjulpet mange jojo slankere og de bare smiler under denne kuren.