fbpx

Vektnedgang med homeopatisk medisin og kost

Vektnedgang med homeopatisk medisin og kost. Garantert resultat.
Dette er en re-koding av stoffskiftet ditt.
De fleste går ned mellom 10-14 kg på den tiden som kuren tar. Og vi snakker da om 4-7 uker
Kuren er inspirerende og du blir i godt humør uten å sulte deg overhodet.
Den homeopatiske medisinen må inntas før de 3 måltidene som dagen skal inneholde.
Les tilbake meldinger fra fornøyde kunder.

Vektnedgang med homeopatisk medisin og kost – varig og rask

Vi setter av god tid til deg for å gjennomgå hvilken mat som viser seg å være gunstig for deg i henhold til helse og evt plager. Du får et trygt og godt innblikk i hva kuren innebærer for deg og hva du skal gjøre i løpet av den tiden dette tar.
Selve kuren tar 4+3 uker.
Du får et opplegg med mat fra dag til dag og oppskrifter som er enkle å forholde seg til.
Dette er en fantastisk kur – du blir glad og fornøyd. Føler ingen sult og har det generelt bare bedre og bedre utover i kuren.
De fleste går ned et sted mellom 10-14 kg i løpet av kuren. Dette avhenger selvfølgelig av hvor mange kilo du har for mye. Og de som bare har noen få vil selvfølgelig gå minst ned. De som har gått mest har tatt av 22 kg.

Du blir fulgt opp hver eneste dag og kommer til konsultasjon 2-3 ganger under kuren.

Når kuren er ferdig er det viktig a vi sammen setter sammen det som er riktig for deg å spise. Når det er gjort vil du ha en varig vekt som er 10-14 kg lavere enn det du har hatt før kuren.

Skulle det være slik at du faktisk har flere kilo enn dette som må av, så kjører vi flere runder. Men først må kroppen stabiliseres og finne seg til rette i den “nye” vekten din. Når det er gjort kan vi kjøre en runde til.

Jeg kan garantere deg at dette fungerer og du skal få erfare at den gir deg pur glede og entusiasme. Jeg har hjulpet mange jojo slankere og de bare smiler under denne kuren.

Tilbakemeldinger
 • Vekt nedgang – varig

  Kjære Anne Karin Min historie så langt. Startet onsdag i april 2017 og var i veldig dårlig form, almenntilstand var crappy. Samme på torsdag hvor jeg måtte gå hjem fra jobb. Ringte Amedisin (som jeg ble anbefalt av en venninne) og fikk time hos Anne Karin fredagen etter. Hva som feilte meg vet jeg ikke annet at jeg var i veldig dårlig almen tilstand Fikk soneterapi og ble raskt i bedre form. Tok 2 raske behandlinger uken etter og følte meg i ennå bedre form. I mellom tiden ble det oppdaget at jeg har mild søvnapne (oppdaget hos spesialist) Jeg ble enig med meg selv at jeg ønsket å gå ned i vekt for å se om vekten kan hjelpe med søvnapnen. Fikk veiledning og hjelp av Amedisin for å starte min vektnedgang. Her fikk jeg diettplan og et homeopatisk middel. Startet 18 mai og pr 31 juni har jeg hatt en vekt nedgang på 20 kg og 36 cm rundt rompe, mage og bryst. Jeg fortsetter å gå ned og pr 28 aug har jeg gått ned 3 kg til. -Jeg har fått mer energi. Til min manns store lykke sover jeg nå ikke på sofaen hver dag lengre. Jeg kunne sovne på sofaen etter jobb, våkne ved 22 tiden for å så gå og legge meg og sove til klokken ringte dagen etterpå. Da snakker vi om at dette kunne forekomme hver dag. Nå kan dette skje 3-4 ganger pr mnd. Jeg har bedt om time for å ta ny søvntest hos min speialist. - Jeg nøys ca 5-20 ganger hver dag. Nå opplever jeg ikke mer nysing, annet enn ved en forkjølelse. - Jeg fikk alltid propper i ørene hvis jeg kjørte ned mot Vålerenga eller ned Ring 3, dette er nå helt vekk. - Jeg har også fått mye mindre tinnituslyd i ørene. Jeg vil takke Anne Karin for hennes bistand og hjelp så langt på min reise og jeg går fortsatt til Anne Karin for fotsoneterapi. Hilsen en mer energisk og lettere Nina, 46år.       Igjen. Tusen tusen takk for din hjelp og støtte Anne Karin. ;O)

  Nina
  Nina
 • Vektreduksjon ca.10 kg?

  Sååå fornøyd m min gode hjelper.Kan jo ikke unngå å bli glad i ei slik dame som Anne Karin Gjørtz ?

  Gudny

Start typing and press Enter to search