• Slanking – varig vektnedgang

  Hei Anne Karin. Jeg skriver så gjerne en tilbakemelding på kuren. Det har vært helt fantastisk. Jeg er 66 år nå og har prøvd utallige måter for å gå ned i vekt. Dette er desidert det beste jeg har gjort. Jeg trodde det skulle bli vanskelig og jeg forventet å bli både slapp og sulten og sur, men jeg tenkte at dette skal gjennomføres - koste hva det koste vil. Det var ikke uoverkommelig vanskelig. Det gikk helt greit, og det føles nesten som et under. Jeg prøvde etter beste evne å følge kuren til punkt og prikke. Det var veldig greie og oversiktlige matplaner.  Enkle og greie oppskrifter også. Det å se at vekta gikk ned for hver dag - det var en stor motivasjonsfaktor. Det har vært veldig viktig for meg å ha et helt fast program for hva jeg kunne spise og ikke. Sånne litt diffuse uttalelser som: spis til du blir passe mett er helt håpløse for meg. Når er jeg passe mett da? Jeg som ikke vet forskjell på mye og lite. Også det at jeg hadde kontakt med deg hver da i de fire første ukene var av avgjørende betydning.  Jeg følte meg godt ivaretatt, samtidig som det var forpliktende for meg. Nå har jeg en uke igjen av de syv. Jeg veier fortsatt proteinene, men grønnsakene tør jeg ta på feelingen. Jeg har tatt et glass vin i ny og ne. Ikke hver dag. Jeg har nå gått ned 11 kg på disse 6 ukene, og det er som å få et nytt liv. Til og med huden på magen spiller på lag, og følger med tilbake😊. Blodtrykket er helt normalt, og gåturene om morgenen går lettere for hver dag. Beste hilsen Kristin Krogrud

  Kristin Krogrud
 • Nedsatt immunforsvar og dårlig søvn

  Veldig fornøyd med behandlingen som startet for snart 5 måneder siden. Har vært forbausende frisk hele tiden siden starten noe som ellers er høyst uvanlig for meg. Også nattesøvnen er mye bedre. Hun anbefales sterkt!

  Anne
 • Sjenanse

  Virker lovende. Har en bedre følelse rundt problemet. Blir spennende å se en endring.

  Kvinne
 • Studieangst og prestasjonsangst

  Jeg er blitt mye tryggere på meg selv. Det er en flott behandling hvor en fokuserer på "selv om" og ingen prøver å dysse vekk følelser. Jeg ser at dette kommer til å være med å forme meg til å bli den kvinna jeg ønsker å være.

  Lena
 • barnløs

  jeg har fått god hjelpe

  ak
 • Gravid uke 33 – Carpal tunell syndrom

  Grunnet konstante smerter i fingertuppene bestilte jeg fotsoneterapi med akupunkturbehandling av Anne K. Gjørtz. Den første behandlingen virket umiddelbart. Det var nødvendig med flere oppfølgingstimer. Jeg anbefaler denne type behandling på det sterkeste

  Stine Bjelland
 • Smerte i ankel – borte

  Har i årevis hatt daglige smerter i venstre ankel etter fall. Hadde av den grunn time hos fastlege 15.9. som jeg avbestilte. Litt overmodig men jeg kunne jo få ny time om behov. Grunnen til healing var stiv rygg og etter få timer var jeg myk og smidig!

  Ann-Kristin
 • Effektiv behandling av plager etter kreftbehandling

  Gjennom behandlingen hos You Ping, forsto jeg at plagene mine stammet fra cellegiften jeg fikk for over ti år siden. Den hadde overbelastet leveren min. Hun fikk meg til å slutte med alkohol, som var en tilleggsbelastning for leveren. Hun gjorde meg også oppmerksom på at stress belaster leveren og at jeg er blitt spesielt sensitiv mot stress. Jeg har gått hos henne i to og et halvt år, og kan ikke få lovprist henne nok.

  Margareth Bentsen
 • Vektreduksjon ca.10 kg?

  Sååå fornøyd m min gode hjelper.Kan jo ikke unngå å bli glad i ei slik dame som Anne Karin Gjørtz ?

  Gudny
 • Endelig en lettere hverdag!

  I mange år har jeg vært overvektig og vært misfornøyd med det. Jeg hadde et stort overforbruk/misbruk av sukker, dvs. cola, sjokolade og smågodt hver bidige dag, og det i store mengder. Jeg tenkte hele tiden på når og hvor jeg skulle kjøpe den neste sjokoladen, brusen eller potetgullposen. Paradoksalt nok var jeg samtidig opptatt av å spise sunn mat, så det gjorde jeg;) og bra er vel det! Vel, jeg kom i kontakt med Anne Karin og startet på diett fredag 13.april og i dag, 14.juli, er jeg 20,4 lettere. Jeg gikk ned 15,2 kilo i løpet av de 7 ukene dietten varte mens jeg var til oppfølging hos Anne Karin. Siden har jeg fortsatt på egenhånd og går stadig ned. Jeg er så fornøyd med å føle meg både friskere og sunnere, og å vite at kroppen min ikke er full av sukker lenger. Det merkes! Jeg føler at jeg har god kontroll på tankene mine, ser ikke i retning av brusskapet eller godtehylla når jeg er i butikken. Dietten har vært enkel å følge, og jeg har ikke følt meg sulten, det har vært nok mat på menyen. Og jeg har heller ikke følt at jeg har måttet forsake noe. Kort fortalt så er jeg superfornøyd med min nye og lettere tilværelse! Takk til Anne Karin!!

  Trude
 • For tidlig overgangsalder og uteblitt menstruasjon

  Jeg tok kontakt med Anne Karin ved Alternativ Medisin Røa sommeren 2014. Jeg kom tilfeldigvis over henne,- etter mange søk og googling - på jakt etter noen som kunne hjelpe med mine problemer. Jeg forklarte henne mine symptomer med hormonelle plager og uteblitt menstrasjon i fem år og møtte i andre enden en veldig hyggelig og forståelsesfull dame som så gjerne ville hjelpe meg! Dette skal vi få orden på mente hun. Det hørtes for godt ut til å være sant. Leger og gynekologer hadde jo gitt meg opp for mange år siden, så optimismen var kanskje ikke så høy, men håpet og troen på alternativ behandling var der like vel. Vi startet behandlingen sen sommer/ tidlig høst og jeg merket raskt endring både på energi og det hormonelle. Allerede i November med ukentlig soneterapi hadde jeg fått tilbake menstruasjonen! 2 måneder kontra 5 år uten resultat hos leger og gynekologer - var mildt sagt overlykkelig. Anne Karin forklarte bakgrunnen til den stigende utviklingen av tidlig overgangsalder hos unge jenter i dag. Indre og ytre stressfaktorer tapper kroppen og i kombinasjon med et magert kosthold og harde treningsøkter var det flere faktorer jeg måtte endre for å gjenopprette en hormonell balanse og reversere tidlig overgangsalder. Det var virkelig en lettelse å endelig få hjelp! Endelig var det noen som kunne være spesifikk og forklare meg hva problemet mitt var. 5 år med mye bekymring og redsel for at jeg kanskje aldri kunne bli mamma ble raskt glemt når jeg ett år senere ble gravid. Jeg fortsatte å gå til Anne Karin under hele graviditeten og opplevde aldri noen hormonelle plager. Tvert om så hadde jeg en sunn vektoppgang, ikke noe vann i kroppen, hudproblemer eller andre plager som ofte hører med en graviditet. Fødselen gikk også over all forventing og jeg kan i ettertid med hånden på hjertet si at dette først og fremst er takket være en kropp som harmonerer og er i balanse og Anne Karin som har hjulpet meg dit! Nå har jeg født mitt andre barn og går fortsatt til Alternativ Medisin Røa for å opprettholde en balansert kropp. En kropp som i aller høyeste grad spiller på lag. Jeg kan på det varmeste anbefale Anne Karin. Uansett plage så har hun alltid god råd og et brennende ønske om å hjelpe! Tusen takk for all uerstattelig hjelp så langt. Du vet hvor mye du betyr for hver og en av oss.

  Thea 33 år
 • Lav selvtillit

  Jeg har lav selvtillit og ønsker å endre reaksjonsmønster, bli tryggere osv. Vanskelig å vite hvor stor virkning hypnosen har hatt ennå. Men jeg vet jeg har vært hypnotisert. Føler meg avslappet.

  Eli
 • Katte allergi

  Hei Anne Karin! Jeg må bare kjapt skrive inn og fortelle hvor glad jeg er for homeopati behandlingen jeg fikk av Lisbeth. Vi fikk oss jo katt i slutten av mai. Vi hadde ønsket oss katt i mange år, så gleden var stor! 🙂 Samme dag som vi hadde hentet katten skjønte jeg at jeg reagerte på henne... Jeg fikk problemer med å puste og jeg følte meg helt tappet for energi. Jeg håpet inderlig at dette skulle gå over, men det ble bare verre. Jeg klarte delvis å holde det i sjakk med allergimedisin og astmaspray, men jeg skjønte ikke hvordan jeg skulle klare å leve med dette i mange år fremover... Samtidig skjønte jeg ikke hvordan vi skulle klare å gi fra oss katten heller. Jeg ringte til deg, og du anbefalte at jeg gikk til Lisbeth og prøvde homeopati. Det hadde jeg aldri prøvd før, men det var definitivt verdt et forsøk! Jeg fikk noen ulike tabletter av Lisbeth, og allerede samme dag som jeg begynte på homeopatmedisinene kjente jeg forbedring! Jeg 'bygde på' med mer spesifikk homeopatmedisin mot kattehår, og da følte jeg nesten at jeg ble helt bra. Det gikk litt fram og tilbake et par uker. Jeg følte meg bra noen dager og hadde noen dager der jeg reagerte igjen. Jeg fikk en ny runde med homeopatmedisin, og nå har jeg nesten glemt at jeg noen gang reagerte på katten... Jeg har ikke kjent noe de siste månedene! Tusen takk til deg og Lisbeth! 🙂 Hilsen Monica

  Monica
 • Akutte ryggsmerter

  Behandlingen hjalp selv om den var vond der og da ble det raskt mye bedre. Dette fortsetter jeg med - forebyggende

 • Generelle behandlinger hos Lisbeth Eik

  Hei! Jeg har blitt behandlet av Lisbeth Eik for mine småplager i noen år. Føler at jeg må fortelle alle hvor fornøyd og fantastisk hun er. For noen år siden hadde jeg en kul på kneet.  Var hos legen tok røntgen og MR. Uten at de egentlig skjønte hva det var. Det ble snakk om operasjon, men en kneoperasjon er som kjent ingen spøk. Lisbeth Eik ble kontaktet, jeg fikk homeopatisk midler av henne og etter kort stund var det ingen tegn til kul. Den hadde vært der et halvt års tid. En annen gang var det en stor vorte på oversiden av foten. Forsøkte først hudlege.... den ble «frosset» bort, men kom raskt tilbake. En litt ubehagelig behandling. Da ble Lisbeth Eik igjen kontaktet, og et middel fra henne gjorde at vorten ble borte....Fantastisk. Den siste behandlingen skjedde for en måned tid siden.  Jeg led av små blemmer på tungen. Vondt å spise, snakke osv. Dette begynte i april måned. Hudlegen mente et virus. Dette utviklet seg videre. Tungen ble rød og svært sår. Reagerte på alt: sterk mat, sitrus, varmt og kaldt. Det var rett og slett vondt hele døgnet. Lisbeth Eik ga meg to vidunder homeopatiske midler. Nå er jeg frisk som en fisk! Jeg kan ikke prisgitt henne nok. Håper dere tar notat av dette. Med vennlig hilsen

  L. Bergene
  L. Bergene
 • Sterk pms og østrogendominans

  Tusen takk for din anbefaling av bruk av Progesteron krem. Jeg har slitt med sterk pms i ihvertfall 15 år (er nå 41 år). Jeg har fått påvist endometriose og har blitt operert 3 x for cyster på eggstokkene. Jeg har tydelige tegn på østrogendominans og har fått høre at jeg vil ha utfordringer med å bli gravid. De siste årene har den premenstruelle perioden blitt lengre og lengre. Har hatt spotblødninger i 5 dager før mens og deretter kraftige mensblødninger. Har hatt ømme bryst, vannansamlinger, dårlig søvn, veldig irritabel i humøret, alt dette i opptil 2 uker før mens-start. Etter at jeg har startet med progesteron krem opplevde jeg allerede etter 1 måneds bruk, en veldig stor forbedring. Ja jeg vil si at jeg har ikke hatt bedre syklus enn denne måneden, noengang!!! Syklusen ble forlenget med 3 dager. Ingen spotblødning, betraktelig mindre menstruasjonsblødning, ingen ømme bryst, ingen væskeansamling, humøret var veldig mye bedre, ingen netter med dårlig søvn forut for menstruasjon. Må også legge til at jeg i denne perioden fikk fotsoneterapi hos Anne Karin (3 x) Og jeg drakk ikke kaffe, alkohol eller spiste sukker. Tusen takk for super hjelp og gode kostholdstips, Anne Karin!

  Kvinne 41år
  Kvinne 41år
 • Vondt overalt og energiløs

  Hei Jeg har vært veldig flink og stort sett prøvd å følge det du informerte om. Merker at «vondtene» ikke er så intense og at toppene er jevnet ut. Det er lenge igjen til mål, men dette motiverer meg til å fortsette. Takk for at du tok deg tid til å sende mail. Skal oppdatere deg videre.

  Dame
  Dame
 • Vekt nedgang – varig

  Kjære Anne Karin Min historie så langt. Startet onsdag i april 2017 og var i veldig dårlig form, almenntilstand var crappy. Samme på torsdag hvor jeg måtte gå hjem fra jobb. Ringte Amedisin (som jeg ble anbefalt av en venninne) og fikk time hos Anne Karin fredagen etter. Hva som feilte meg vet jeg ikke annet at jeg var i veldig dårlig almen tilstand Fikk soneterapi og ble raskt i bedre form. Tok 2 raske behandlinger uken etter og følte meg i ennå bedre form. I mellom tiden ble det oppdaget at jeg har mild søvnapne (oppdaget hos spesialist) Jeg ble enig med meg selv at jeg ønsket å gå ned i vekt for å se om vekten kan hjelpe med søvnapnen. Fikk veiledning og hjelp av Amedisin for å starte min vektnedgang. Her fikk jeg diettplan og et homeopatisk middel. Startet 18 mai og pr 31 juni har jeg hatt en vekt nedgang på 20 kg og 36 cm rundt rompe, mage og bryst. Jeg fortsetter å gå ned og pr 28 aug har jeg gått ned 3 kg til. -Jeg har fått mer energi. Til min manns store lykke sover jeg nå ikke på sofaen hver dag lengre. Jeg kunne sovne på sofaen etter jobb, våkne ved 22 tiden for å så gå og legge meg og sove til klokken ringte dagen etterpå. Da snakker vi om at dette kunne forekomme hver dag. Nå kan dette skje 3-4 ganger pr mnd. Jeg har bedt om time for å ta ny søvntest hos min speialist. - Jeg nøys ca 5-20 ganger hver dag. Nå opplever jeg ikke mer nysing, annet enn ved en forkjølelse. - Jeg fikk alltid propper i ørene hvis jeg kjørte ned mot Vålerenga eller ned Ring 3, dette er nå helt vekk. - Jeg har også fått mye mindre tinnituslyd i ørene. Jeg vil takke Anne Karin for hennes bistand og hjelp så langt på min reise og jeg går fortsatt til Anne Karin for fotsoneterapi. Hilsen en mer energisk og lettere Nina, 46år.       Igjen. Tusen tusen takk for din hjelp og støtte Anne Karin. ;O)

  Nina
  Nina
 • Lymfedrenasje med vakumkopp

  Takker for god behandling. Jeg mottok lymfedrenasje utført med en vakumkopp som ble ført over huden i et bestemt mønster. Dette var stort sett behagelig, men på steder med mer opphopning kunne det være litt smertefullt. Men absolutt til å leve med. Etter behandlingen merket jeg at det ble noen hyppigere toalett besøk og buksene satt definitivt løsere på. Jeg fikk energi og følte meg generelt veldig bra. Kan anbefales varmt.  

  Anne
  Anne
 • Endring av tankemønster, bedret selvbilde og minske presentasjonsskrekk

  Hei Peder, deg er jeg evig takknemlig? Jeg kom til ditt kontor uten å vite hva jeg kunne forvente. Min agenda var et ønske om endring av tankemønster, bedret selvbilde og minske presentasjonsskrekk. Følelsen av å skulle dele kanskje de tingene jeg mislikte sterkest med meg selv med en helt fremmed person var i forkant ubehagelig. Du strålte ut en trygghet Peder. Det ble terapi i seg selv å bare få snakke om alt jeg ikke hadde satt ord på før og det ble raskt lettere å snakke rett fra hjertet. Sesjonene dine var bygget ut ifra mine mål men ingen spørsmål eller temaer var planlagt på forhånd. Denne metoden likte jeg og det gjorde stemningen mer avslappet. Du la aldri ord i munnen min eller fant svarene for meg (selvom jeg ba deg om det). Du brukte dine teknikker gjennom coaching og egenskaper til å få meg til å åpne nye dører, se meg selv utenfra eller fra andres øyne, - det var veldig lærerikt og interessant å se seg selv på den måten. Du hjalp meg til å se etter positive utfall av negative opplevelser. Jeg tror det var nettopp det jeg trengte for å komme meg videre og ikke la uheldige hendelser fra fortiden påvirke fremtiden. Du observerte meg og kunne med det samme trekke ut de tingene jeg brukte unødvendig mye energi på, uten at jeg selv har vært klar over de. Derfor hjalp du meg med mye mer enn det som i utgangspunktet var målet mitt. Jeg ble faktisk overrasket over mine egne reaksjonsmønstre og adferd gjennom sesjonene hos deg. Jeg har hatt en adferd som har begrensa meg ved at de samme negative tanker og følelser har fått vokse gjennom flere år. Takket være deg har jeg nå innsett hvordan tanker, følelser og handlinger henger tett sammen. Det er fascinerende hvordan hverdagen min plutselig er lettere og hvordan jeg har fått egne teknikker og verktøy til å klare å snu blant annet negative tankemønstre. Selvdestruktive tanker og gamle tankemønstre dukker fortsatt opp men nå vet jeg hvordan jeg kan snu de og jeg har blitt mer observant og bevisst i forhold til eget adferdsmønster. Jeg har en del jobb igjen, men du har fått meg på "rett spor". Noen dager er det lett å holde seg på dette sporet mens andre dager krever det mer av meg. Jeg må blant annet jobbe videre med å være snill med meg selv, ha troa på meg selv og være den viktigste personen i eget liv. Jeg ser frem til den dagen dette kommer av seg selv og at jeg slipper påminnelsene. Men en ting er sikkert, og det er at du har pakket hele min ryggsekk full med de verktøyene jeg trenger for å klare denne ferden på egenhånd. Det er også godt å vite at hvis jeg skulle miste fotfeste eller møte nye utfordringer er du der og jeg kan ta kontakt igjen. Kanskje meditasjon er nøkkelen videre i livet, det får tiden vise. Takket være deg ser jeg flere muligheter og færre begrensninger. Jeg må bare tørre å gripe de og det viktigste av alt; tørre å være meg selv. Som du så fint sa i første sesjon; "du er en tenker, ikke alle er det, bruk tankene kun til din fordel". Det er kanskje den største utfordringen videre men også den viktigste. Peder, du er rå! Du gjør en særdeles betydningsfull jobb⭐️ Takk for din tid og dine ord. Og takk for de erfaringer og hendelser, fra ditt eget liv, som du valgte å dele med meg. Det satt jeg stor pris på. Goooood sommer Peder☀️

  Kvinne, 31 ?
  Kvinne, 31 ?
bestill time

Du kan bestille time på 22 73 27 70 eller benytt skjemaet under.

Bestill_time_quick

 • *obligatorisk felt
0

Start typing and press Enter to search