Skip to content
Utrolig dyktig behandler

Har gått til Anne Karin en stund nå, etter å ha slitt med ryggproblemer i mange år. Har prøvd det meste, fysioterapi, kiropraktor, osteopat osv uten bedring. Etter 5-6 behandlinger hos Anne Karin er jeg smertefri, har fått en helt ny hverdag! Kan ikke anbefales nok!

Svar fra Anne Karin:
Veldig hyggelig å få hjelpe deg Ulla.

Ulla Tusberg
Varig vektnedgang med homeopatmedisin

Dagens vekt 68.8. Da var det siste gang jeg rapporterer til deg. Tusen takk for alt, jeg har fått så mange gode nye vaner nå, her er min frokost i dag. Veldig fornøyd med min nye livsstil og et liv uten crave for karbo hydrater. Håper du får mange kunder😀🌸🌺Varm hilsen fra Anette

Anne Karin’s kommentar:
Godt jobba og jeg er stolt av det du har fått til.
Takk for at jeg fikk hjelpe deg til en bedre livsstil og helse.
Lykke til videre.

Attest

Det er med glede jeg skriver denne attesten for Joachim Majambere, som har vist seg å være en svært verdifull ressurs som frivillig, både i vår ressursgruppe for skole og som samtalepartner for unge mellom 15-26 år. Joachim utmerker seg med sin samarbeidsevne, interesse for oppdraget vårt og evne til å arbeide og kommunisere effektivt. Som samtalepartner har han fått gode tilbakemeldinger fra ungdommen. Det er tydelig at Joachim er svært engasjert i sitt arbeid, og hans lidenskap for det han gjør skinner gjennom i alt han tar seg til. Han viser en imponerende dedikasjon til å oppnå sine mål og bidrar aktivt til et positivt og produktivt miljø. Jeg kan med trygghet anbefale Joachim for enhver arbeidsgiver eller samarbeid som er på jakt etter en pålitelig, engasjert og dyktig person. Han vil være en uvurderlig ressurs for ethvert team han blir en del av.

V.T., initiativtaker til “wake me up”

Nyttig og målrettet coaching

Jeg kom til Joachim med utfordringer knyttet til både hjemmebane og arbeidsplassen. Jeg opplevde coachingen som nyttig og målrettet. Joachim var engasjert og strukturert i sitt arbeid. Fikk god oppfølging etter timene også.

S.A.

Råd, veiledning og hjelp

Joachim har gitt meg fantastiske råd, veiledning og hjelp både innen min profesjonelle karriere og mitt indre følelsesliv. Joachims rolige og strukturerte fremgangsmåte i samtalene vi har hatt har hjulpet meg med alt fra å omstrukturere hverdagen min til det jeg selv liker, til å bestemme meg for hva jeg ønsket å studere på universitetet. I dagens travle hverdag med mange valg har han lært meg hvordan hindringer kan tilnærmes på ulike måter og løses med ulike verktøy. Om du vurderer å benytte deg av Joachims tjenester, som jeg anbefaler på det høyeste, må du være klar for noen vanskelige spørsmål som vil vise seg å være nøyaktig det som skal til for å nå de resultatene som du selv ønsker å oppnå. I.V.

konflikt i parforhold og entreprenørskap

Joachim er en ekstremt god lytter som kommer med kompetente konstruktive og strategiske tilbakemeldinger. Han bruker en blanding av ro og logikk for å finne og planlegge de beste løsningene – steg for steg. I konflikter knyttet til parforholdet og entreprenørskap, ga Joachim viktig psykisk til å kanalisere trinnvis fremgang. Ved å stille seg upartisk med sin kompetanse, tilrettelegger han for god flyt og refleksjon. Kan anbefales til privatbruk og bedrift, i alle aldre – for å nå kortsiktige og langsiktige mål.» – V.M.

Generell hjelp og jobbsøk

Jeg har henvendt meg til Joachim to ganger, en gang i forhold til generell livsvei og den andre ganger for hjelp med jobbsøking. Joachim hjalp meg mye med å sortere tanker og motivasjoner som jeg har. Dette er noe som jeg vanligvis sliter med, men Joachim greide å bygge opp en forståelig struktur ut ifra mine forklaringer. Han er ekstremt god til å lytte og også fange spesifikke problemstillinger som må bli sett nærmere på. I tillegg til dette bruker han mange forskjellige verktøy som hjelper å forklare hvor han kommer fra. Så hvis jeg ikke forstår en forklaring, kan han lett henvende meg til noe annet. Han greier veldig flytende å lede meg inn i forståelse om mine egne styrker og hvor jeg vil gå uten at han må gi meg svarene på et fat, noe som jeg syntes har hjulpet meg også med å stole på min egen intuisjon.» – R.V.

Bearbeidelse av traume

Jeg hadde en coaching time med Joachim rett etter en heftig traumatisk opplevelse. Joachim hjalp meg å se nye perspektiver og få innsikt. Han viste god forståelse av teoretiske konsepter, noe som ga et solid fundament for coachingen. Det var tydelig at han hadde kunnskap om emnet, noe som beriket samtalen og bidro til å åpne opp for nye måter å tenke på. Jeg satte pris på hans profesjonalitet og evne til å formidle komplekse ideer på en forståelig måte. Denne timen var et godt første skritt mot personlig vekst og håndtering av situasjonen jeg havnet i. Joachims tilnærming var oppmuntrende og støttende, noe som skapte et positivt og åpent rom for læring og selvrefleksjon. Jeg ser fram til å bygge videre på denne erfaringen og å ta i bruk de innsiktene jeg har fått i praksis.» – K.G.

Personlige mål med plan

Joachim har en behagelig fremtoning og er en person som jeg raskt følte meg trygg hos. Han er god på å lytte og er i tillegg veldig tillitsskapende. Han er inspirerende og fikk meg til å reflektere over ting jeg ikke hadde tenkt på tidligere. Jeg fikk hjelp til å sette meg personlige mål, og en plan for hvordan jeg skulle nå dem. Om andre ønsker å få hjelp av en Coach kan jeg varmt anbefale Joachim». – J-E.

Hva skal livet mitt by på

Da jeg hadde coaching-time med Joachim, var jeg var svært usikker på hva gjør jeg videre med livet mitt. Jeg hadde kommet tilbake til jobben, etter et år med kreft, cellegift og operasjoner. Mange valg skulle tas, jeg sto i store utfordringer på jobben og hadde en hemmelig drøm. Hans tilstedeværelse, spørsmål, støtte og evne til å gi drømmene mine feed forward gjør at jeg i dag har funnet min vei og tatt mine valg. Fra første stund var det lett å snakke med han. Jeg følte meg trygg og ivaretatt. Jeg kan gi ham mine beste anbefalinger, han endret retningen i mitt liv svært positivt» – C.R.

En god vei til et sunnere liv

Denne kuren er perfekt hvis du ønsker å gå raskt ned i vekt på kort tid. Men du bør generelt ha en god helse for å gjennomføre kuren. Det beste er at kiloene renner av og du er ikke sulten under fase to, selv om du inntar svært lite kalorier hver dag. Men avgiftningen i starten av kuren og hvordan kroppen går i alert kan være heftig. Jeg fikk søvnproblemer første uken, og hadde lite muskelkrefter på slutten av fase 2. De siste 3 ukene i fase 3 er mye lettere. Flott å slutte å spise stivelse og innta mye sunnere mat uten tomme karbohydrater. Kuren gir også et stabilt blodsukker og inspirerer til et generelt sunnere kosthold. Anne Karin er flink til å følge opp og gi støtte og inspirasjon.

Anne Karin´s kommentar:
Vektnedgangen er nå på 11,6 kg og Anette er i de balanserende ukene av kuren som går over 7 uker.

Anette
Røff periode i livet
Jeg har gått ukentlig til Jonathan i straks to måneder og føler meg alltid mye klokere etter hver time. Jeg tok kontakt med ham da jeg var inne i en svært røff periode, og jeg er så glad for at jeg gjorde det!
 
Han hjelper meg å se, plukke opp og reflektere over dårlige tankemønstre. Jeg har slitt voldsomt med angst og traumer i mange tiår og det har føltes vanskelig å prosessere de, men med Jonathan på sidelinja, er det plutselig ikke like skummelt. Han har lært meg å se situasjoner uten å dømme, og at man kan bruke tiden til sin fordel. Og da føles heller ikke det mentale arbeidet så tungt — på en måte blir det faktisk litt gøy.  
Hver time består av litt healing og mye prat, men også refleksjoner, meditasjon og et trygt sted å åpne opp og dele tanker. Istedenfor å jobbe med kropp og psyke hver for seg, går han inn med et helhetlig perspektiv. 
 
Jeg er så vanvittig glad for at jeg oppsøkte ham, og vi har fått et svært godt samarbeid. 
Ønsker du å utvikle deg selv både mentalt, men også spirituelt; gå til Jonathan. Du vil ikke angre!
 
Hege Lianne Williams
Smerter
Jeg setter pris på Jonathans positive og tilstedeværende energi i våre samtaler. Han har en nærmest intuitiv forståelse for de utfordringene og spørsmålene jeg tar opp. Det gjør dialogen mellom oss veldig konstruktiv og nyttig for meg. For eksempel er han rask til å sense om grep jeg tar går i riktig retning, og det hjelper meg videre. Selve healingen er avslappende, men jeg kan også kjenne noe smerte på mine vondter underveis, uten at det blir for mye. Etterpå tar han seg alltid tid til en oppsummering, og jeg liker også at han formidler konkrete råd fra sine hjelpere til meg, selv om jeg ikke helt kan forstå hvordan det går an… Jeg liker også at Jonathan er så ryddig med hensyn til våre avtaler.
Kvinne 53
Jarl Roar magisk dyktig

Hei 😊
Jeg fikk fantastisk hjelp av Jarl Roar hos dere i fjor og vil gjerne booke en ny time på nyåret når jeg er hjemme igjen. Da skal jeg ta med alle blodprøveresultatene jeg har fra en privatklinikk her i  Vloré. 

Neglesopp eller ufine negler

Jeg har gått til flere terapeuter og ingen av behandlingene fungerte.
Men det tok bare 2 uker før medisinene jeg fikk her fungerte veldig bra og neglene mine så fine ut etter bare 3 måneder.

A
Betennelse i brystet

Hun er kjempeflink.
Etter mer enn 3 år med samme problemet. Hun klarte å løse det etter 2 behandlinger.
Jeg er kjempefornøyd og skal benytte kunnskapen hennes hver gang jeg trenger det.

Tusen takk.

Katia
Utrolig fornøyd

Kristine jobber helhetlig og nøye! JJeg fikk soneterapi, akupunktur og energilesing i ett. Slik det burde være, siden kroppen vår er sammensatt. Jeg følte meg utrolig godt ivaretatt, sett og hørt! Anbefaler Kristine på det varmeste. Det blir ikke siste gangen jeg går til henne for hjelp.

Pernille
Hashimotos og uteblitt menstruasjon

Fikk tilbake mensen kun 2 uker inn i behandlingen. Så strålende fornøyd.
Spent på fortsettelsen

Kar
Independent fatigue, hair loss! General, bad feeling

After several attempts, I realized that conventional medicine could not help me. By chance God sent me Kristini. During the consultation I felt like I was with an old friend. Warm energy radiates from her. Very pleasant, knowledgeable and bright person. During the visit, I felt completely understood and the meeting went productively. I also entrusted my little daughter for inspection. The daughter was more open than usual at the doctors.
Thank you Kristin!

Katrina
Biopati og helse utfordringer

I min konsultasjon hos Kristine fikk jeg god hjelp. Hun viste god forståelse for mitt helse problem. Etter konsultasjonen fulgte hun opp med verdifull informasjon både via Mail og mobil med svar på mine spørsmål. Jeg opplever henne som sjelden kunnskapsrik og dyktig terapeut.

Aase

Aase
Vekt

Fantastisk behandling som virker. Du mister 10-14 kg på 4-7 uker. Garantert!

anne karin
Life changing decision

Booking consultation with Kristine was truly life changing.
I have struggled with some health issues throughout my life, mainly acne and stomach issues. Those issues were given mediocre care that left me with just OK feeling but I moved on. Three years ago, I had serious health issues that made me rethink everything I had done to that point. And that led me to booking consultation with Kristine.
In the first minutes of talking with her, I felt like I am understood and so many of my problems finally made sense. Strictly following Kristine’s advices and health protocol, I could see the changes almost immediately. I feel like a new person.
Looking at pictures before – where there are so many issues with my skin, I almost can’t recognize myself. Diet and lifestyle changes and also proper vitamins and other advices have transformed me both inside and outside.
If you are still thinking about whether to book appointment with Kristine – please – book it now.

Līga Šlanka
Biopati og helse problemer

I was able to trust her with my personal health issues the minute we met. She gave me space to talk freely and was very supportive but also truthful about everything I will be going through to get back my health. Fast forward to few months later and I was feeling so much better. Her help was everything I needed to believe that our bodies and minds with the help of natural remedies are strong, happy and healthy!”

Kind regards
Ketija Greta

Vektnedgang med homeopatisk medisin

Vektnedgang med kickstart.
Jeg ble introdusert for denne kuren av min kjære samboer. Vi ble enige om å gi det et forsøk siden vi begge ønsket å kvitte oss med noen kilo.

Har nå gjennomført 4 uker (fase2) Var veldig skeptisk i starten og på dag 2-4 var jeg litt svimmel.
Det opplevdes som «sukkersjokk» (mangel på sukker…)
Etter dette har jeg vært i overraskende god form. Har ikke manglet energi i det hele tatt. Disse 4 ukene har jeg faktisk hatt flere skritt på skritteller enn de foregående 4 ukene. Jeg har til og med hatt overskudd til ganske tungt kroppsarbeid 2-3 dager i perioden. Etter at jeg kom i gang med kuren var det utrolig enkelt å gjennomføre. Totalt på 4 uker er min vekt redusert med 15 kg.

Er du i en situasjon der du ønsker å redusere vekten og at du trenger hjelp til en kick-start? Da kan jeg på det sterkeste anbefale at du tar kontakt med Anne Karin. Hun vil gi god oppfølging og gode råd, slik hun har gjort for meg.

– Per, 56

Homeopati hjalp mot kløe

Hadde voldsom kløe, som to forskjellige hudleger ikke kunne hjelpe meg med.
Kom til behandling hos Dr. Archana, og likte veldig godt at hun var opptatt av å se hele meg, ikke bare kløen. Og behandlingen hjalp veldig fort!
Vil absolutt anbefale Dr. Archana!

Helene Makani
Urin- og avføringslekkasje

Noe bedring – ikke like mye lekkasjer etter 1 behandling med homeopati.
Gutten får nye homeopatiske medisiner i dag.

Chr
Prokrastinering og manglende motivasjon

Hei!
Jeg hadde hypnoterapi med Julianna 3. mars ifm. problemer med prokrastinering og manglende motivasjon til å arbeide med en masteroppgave som nærmet seg leveringsfrist. Jeg lovet henne å gi en tilbakemelding om hvordan det gikk.
Jeg fikk umiddelbart bedre pågangsmot og energi etter behandlingen. Jeg kom vel i havn med masteroppgaven, og nådde målet mitt om beste karakter (A).
PS: Umiddelbart etter behandlingen fikk jeg også innkalling til to jobbintervjuer, som gikk veldig bra og sikret meg en drømmejobb!
Fint om du kan viderebringe min tilbakemelding og takknemlighet

mann
Rygg og utmattelse

Etter noen ukers behandling hos amedisin har jeg overhodet ingen smerter i ryggen.
Jeg er en 23 år gammel jente som hadde så sterke smerter i ryggen at det ødela hverdagen.
Hun er en så varm person og jeg følte hun så hele meg.
Jeg har også fått mye mer energi.
Etter behandlingen har jeg kunnet gi så mye mer til de rundt meg da jeg endelig har energi til det.
Et mirakel for meg.
Tusen takk.

Helle
Allergi - Astma - Slitenhet

Dette har fungert veldig bra for meg.
Har hørt mye om hvor viktig det er at hele systemet i kroppen hører sammen og må være i balanse
Slik kan jeg leve med allergi uten store problemer.
Vi skaffet oss hund og trodde vi måtte gi den fra oss, men denne behandlingen gjorde det mulig for meg å beholde hunden vår.
Anbefaler virkelig akupunktur på det sterkeste både for allergi og utbrent / slitenhet symptomer.
Gjennomfør antall behandlinger din behandler anbefaler.

Hun er en helt fantastisk person og behandler som ser helheten i mennesket.

Miriam Holtan Balgaard
Massasje utført av student
Jeg har nå hatt to massasjetimer og skal tilbake om 2 uker for nok en time med grundig massasje og lymfedrenering. Hun løser opp stive muskler som jeg ikke ante at jeg hadde og er god til å kommunisere og gi respons underveis. Etter siste behandling var det merkbart lettere å gå opp og ned trappen til underetasjen, en utrolig erfaring!
Jeg opplever henne som en dedikert, motivert og dyktg terapeut som jeg gjerne anbefaler videre.
Ellen Faldin
Ellen Faldin
Vekt nedgang med kickstart

Vekt nedgang kickstart

Jeg har vært overvektig i flere år og ikke orket å ta skikkelig tak i det. Med bl a stoffskiftesykdom og insulinresistens i bunn observerte jeg bare hvordan vekten økte, og spiste stadig mer for å «pigge meg opp» til å klare hverdagen. Anne Karin fortalte meg om en homeopatisk kur kombinert med en diett – som utrolig nok bare skulle vare i fire uker, og med ytterligere tre ukers opptrapping av kaloriinntak – som kunne gi meg en kickstart med vektnedgang og omlegging til lavkarbokosthold. Dette hørtes rimelig fristende ut, i min tåkete hverdag med mye mismot var dette noe håndgripelig jeg kunne klamre meg til. Jeg er nå godt i gang med min tredje uke, og har gått ned 9 kg. Det har vært irriterende enkelt, jeg skulle bare ønske jeg hadde gjort dette tidligere. Det føles overkommelig, og det at jeg skal sende sms til Anne Karin hver dag med vekt og ev spørsmål, er en uvurderlig støtte og motivasjon. Jeg er riktignok fysen på visse godsaker, men det går faktisk over, og jeg har aldri vært sulten. Magen fungerer bedre, hodet er lettere og jeg har tro på at lavkarbo vil hjelpe helsen min fremover. Noe måtte jeg ha gjort uansett, og da har det vært deilig med en slik kickstart. Er klart motivert og spent på fortsettelsen.

Anne (48)

I dag er Anne i uke 6-7 og hun har nådd sitt mål som var 15 kg ned. Jeg gratulerer og det har vært en sann glede å få hjelpe deg til en bedre helse.
Anne Karin

Anne 48
Fra utbrent småbarnsmor til fornøyd dame

Jeg var desperat da jeg kom til Winnie for første gang:har vært utbrent i et halvt år, fortsatt null overskudd, ikke noe galt på blodprøver hos fastlegen. I tillegg var jeg så plaget av Candida at jeg ikke kunne spise ett kakestykke eller sjokolade uten å få konsekvenser som varte i et par uker etterpå. Heldigvis viste oligoscantest at det var mye som kunne forbedres og kostholdsprat avdekket også at det som jeg trodde var sunne spisevaner ikke var det beste for meg. Rådene Winnie ga meg var enkle å følge, Candida kur tok alle Candida-relaterte plager bort. Sakte men sikkert kom overskuddet tilbake og jeg leker nå masse med treåringen min på kveldene (ikke ligger utslitt og sur på sofa som før). Winnie er positiv og lett å prate med. Jeg er veldig fornøyd med hvor mye bedre formen min ble etter at jeg begynte hos Winnie.

Ekaterina
Hjemmeskanning med NES terapi
Nå har jeg brukt  Nes infodauticals (frekvensmedisin) over en lengre periode, og er fremdeles overrasket over hvor kraftfulle dråpene er. Jeg ønsket å fortsette å bruke dråpene, men trodde at lang reisevei til min behandler ville gjøre det vanskelig å gjennomføre.
Det viste seg at Nes tilbyr en liten hjemmescanner, som gjør det mulig å fortsette å scanne hjemmefra og ha online timer med behandler. Dette har jeg benyttet meg av, og er veldig glad for at denne muligheten finnes.
 
Jeg bestillte scanneren via Nes portalen,  den kom raskt og var lett å ta i bruk. Den gjør det enkelt for meg  å kunne scanne hjemmefra og ha online timer med min behandler.  Å kunne gjøre alt hjemmefra har spart meg for mye tid, reising og penger. Jeg kan også logge inn og se resultatene av scanningen og følge utviklingen online sammen med behandler dersom jeg ønsker det. Etter timen ligger behandler til de aktuelle infodauticals, og de er bare et tastetrykk unna bestilling. Etter ca en uke kan de hentes på posten.
For meg har hjemme scanning og onlinetimer vert en fantastisk løsning!
Bente
Nevropati i bena
Min diagnose er nevropati i bena.
Hos Alternativ Medisin Røa ble jeg mottatt på en seriøs og profesjonell måte. Har nå gjennomført en rekke behandlinger med klassisk akupunktur.
Det ble ikke gitt store lovnader i forkant, diagnosen er ikke enkel, men man ville gjøre et forsøk.
Inntrykket så langt er at flere av symptomene er endret og/eller reversert eller stoppet.
Terapeuten ga et gjennomført solid inntrykk og fremsto faglig dyktig.
Jeg er godt fornøyd med behandlingen.
Knut
Knut
Energibalanse

Anne Karin, jeg har trappet veldig ned på protein i maten og jeg føler at soneterapien og dét har hjulpet mye allerede!!!!
Jeg har fortsatt sånn tung følelse i kroppen og øyepartiet, blir fort sliten, men ikke så ekstremt som det har vært for jeg kan fortsatt komme meg og gå ute uten å stoppe opp!
Er litt småverk her og der og i går måtte jeg legge meg i 14-15 tiden og bli liggende, men jeg kjenner likevel en forbedring – den er tilstede der i meg og jeg føler den.
Idag våknet jeg 6 og følte meg helt uthvilt, men så ble jeg litt trøtt igjen (som sikkert er vanlig). Men generelt føler jeg meg bedre helhetlig.
Om jeg får sånne ekstreme tilbakefall hvor jeg må krabbe til do og ligge i senga i flere dager, så skal jeg ta det med godt mot så lenge kroppen min forteller meg at det blir bedre og behandlingene gir en stor støtte til at kroppen blir bedre.

Line
Spiserørsbrokk

Jeg har blitt betydelig bedre!
Men ikke helt bra. Jeg er under behandling fremdeles.

H.B
Massasje i muskler og sener

Helt super massasje og jeg er kvitt mine plager i ben og kropp.

gjertrud
Cøliaki/mage/tam plager og hjerte/kar lidelse

Jeg mottar behandling ved Alternativ Medisin Røa.
Jeg behandles med soneterapi og akupunktur.
Hensikten med behandlingen er å støtte livsstilsendringer og medisinsk behandling for cøliaki/mage/tarm plager og hjerte/kar lidelser.
Gjennom samtaler, soneterapi og akupunktur opplever jeg at terapeutens råd og behandling:
– gir meg verktøy som bidrar til aksept av plagene og helbredelse
– styrker avgiftningsprosessene i kroppen.
– styrker fordøyelse, reduserer næringsmiddel intoleranser og øker mangfold i kostholdet.
– hennes innsats har styrket min generelle energinivå og kroppens faktiske tiltakskraft i hverdagen.

Jeg har hatt 8 behandlinger.
Behandlingene skjer samtidig med samtaler hos psykolog og oppfølging hos både fastlege og spesialist i mage/tarm/ernæring lidelser.

Greg

Greg
Ryggsmerter etter spark fra en hest.

Norsk tekst: Jeg ble sparket i magen av en hest da jeg var 16 og ble ganske hardt skadet. Jeg ble innlagt på sykehus, men frisknet til igjen etter en stund, bortsett fra ryggen min. sparket fra hesten påvirket også korsryggen min alvorlig, og jeg ble gående med disse smertene i 20 år og som kunne være ganske ille i perioder, uten å finne en løsning på problemet. Jeg møtte Jarl på ferie i Tyrkia fordi vi hadde noen felles venner og vi kom bla i  snakk om medisin og lignende ting, og han fortalte meg om PEK-behandling (Physio Energetic Kiropraktikk) og sa at det kunne hjelpe ryggen min, så vi ga det en sjanse. han ga meg en behandling på stranden som ble bevitnet av dusinvis av mennesker, og det tok bare ti minutter for å korrigere problemet i ryggen min og nå 2 måneder senere har jeg fremdeles ikke opplevd noen smerter, som for meg er helt fantastisk. 20 år med smerte er borte. Jeg kan knapt tro det. English text(original): I was kicked in my stomach by a horse when I was 16 and got severly injured. I was hospitalised, but recovered after a while except from my back. the kick from the horse also affected my lower back seriously and I got stuck with these pain that could be quit bad in periods, for 20 years without ever finding a solution to the problem. I met Jarl on holiday in Turkey because we had some mutual friends and we got to be talking about medicin and similar things, and he told me about this PEK-treatment(Physio Energetic Kiropraktikk) and said that it might help my back so we gave it a shot. so he gave me a treatment on the beach infront of dozens of people and it only took ten minutes to correct the problem in my back and now 2 months later I still havent felt any pain, which for me is quit fantastic. 20 years of pain is gone. I cant hardly believe it.

Rebecca 36, Scotland
Massasje i muskler og sener

Helt super massasje og jeg er kvitt mine plager i ben og kropp.

gjertrud