Skip to content
Utrolig dyktig behandler

Har gått til Anne Karin en stund nå, etter å ha slitt med ryggproblemer i mange år. Har prøvd det meste, fysioterapi, kiropraktor, osteopat osv uten bedring. Etter 5-6 behandlinger hos Anne Karin er jeg smertefri, har fått en helt ny hverdag! Kan ikke anbefales nok!

Svar fra Anne Karin:
Veldig hyggelig å få hjelpe deg Ulla.

Ulla Tusberg
Varig vektnedgang med homeopatmedisin

Dagens vekt 68.8. Da var det siste gang jeg rapporterer til deg. Tusen takk for alt, jeg har fått så mange gode nye vaner nå, her er min frokost i dag. Veldig fornøyd med min nye livsstil og et liv uten crave for karbo hydrater. Håper du får mange kunder😀🌸🌺Varm hilsen fra Anette

Anne Karin’s kommentar:
Godt jobba og jeg er stolt av det du har fått til.
Takk for at jeg fikk hjelpe deg til en bedre livsstil og helse.
Lykke til videre.

En god vei til et sunnere liv

Denne kuren er perfekt hvis du ønsker å gå raskt ned i vekt på kort tid. Men du bør generelt ha en god helse for å gjennomføre kuren. Det beste er at kiloene renner av og du er ikke sulten under fase to, selv om du inntar svært lite kalorier hver dag. Men avgiftningen i starten av kuren og hvordan kroppen går i alert kan være heftig. Jeg fikk søvnproblemer første uken, og hadde lite muskelkrefter på slutten av fase 2. De siste 3 ukene i fase 3 er mye lettere. Flott å slutte å spise stivelse og innta mye sunnere mat uten tomme karbohydrater. Kuren gir også et stabilt blodsukker og inspirerer til et generelt sunnere kosthold. Anne Karin er flink til å følge opp og gi støtte og inspirasjon.

Anne Karin´s kommentar:
Vektnedgangen er nå på 11,6 kg og Anette er i de balanserende ukene av kuren som går over 7 uker.

Anette
Vekt

Fantastisk behandling som virker. Du mister 10-14 kg på 4-7 uker. Garantert!

anne karin
Vekt nedgang med kickstart

Vekt nedgang kickstart

Jeg har vært overvektig i flere år og ikke orket å ta skikkelig tak i det. Med bl a stoffskiftesykdom og insulinresistens i bunn observerte jeg bare hvordan vekten økte, og spiste stadig mer for å «pigge meg opp» til å klare hverdagen. Anne Karin fortalte meg om en homeopatisk kur kombinert med en diett – som utrolig nok bare skulle vare i fire uker, og med ytterligere tre ukers opptrapping av kaloriinntak – som kunne gi meg en kickstart med vektnedgang og omlegging til lavkarbokosthold. Dette hørtes rimelig fristende ut, i min tåkete hverdag med mye mismot var dette noe håndgripelig jeg kunne klamre meg til. Jeg er nå godt i gang med min tredje uke, og har gått ned 9 kg. Det har vært irriterende enkelt, jeg skulle bare ønske jeg hadde gjort dette tidligere. Det føles overkommelig, og det at jeg skal sende sms til Anne Karin hver dag med vekt og ev spørsmål, er en uvurderlig støtte og motivasjon. Jeg er riktignok fysen på visse godsaker, men det går faktisk over, og jeg har aldri vært sulten. Magen fungerer bedre, hodet er lettere og jeg har tro på at lavkarbo vil hjelpe helsen min fremover. Noe måtte jeg ha gjort uansett, og da har det vært deilig med en slik kickstart. Er klart motivert og spent på fortsettelsen.

Anne (48)

I dag er Anne i uke 6-7 og hun har nådd sitt mål som var 15 kg ned. Jeg gratulerer og det har vært en sann glede å få hjelpe deg til en bedre helse.
Anne Karin

Anne 48
Energibalanse

Anne Karin, jeg har trappet veldig ned på protein i maten og jeg føler at soneterapien og dét har hjulpet mye allerede!!!!
Jeg har fortsatt sånn tung følelse i kroppen og øyepartiet, blir fort sliten, men ikke så ekstremt som det har vært for jeg kan fortsatt komme meg og gå ute uten å stoppe opp!
Er litt småverk her og der og i går måtte jeg legge meg i 14-15 tiden og bli liggende, men jeg kjenner likevel en forbedring – den er tilstede der i meg og jeg føler den.
Idag våknet jeg 6 og følte meg helt uthvilt, men så ble jeg litt trøtt igjen (som sikkert er vanlig). Men generelt føler jeg meg bedre helhetlig.
Om jeg får sånne ekstreme tilbakefall hvor jeg må krabbe til do og ligge i senga i flere dager, så skal jeg ta det med godt mot så lenge kroppen min forteller meg at det blir bedre og behandlingene gir en stor støtte til at kroppen blir bedre.

Line