Skip to content
Jarl Roar magisk dyktig

Hei 😊
Jeg fikk fantastisk hjelp av Jarl Roar hos dere i fjor og vil gjerne booke en ny time på nyåret når jeg er hjemme igjen. Da skal jeg ta med alle blodprøveresultatene jeg har fra en privatklinikk her i  Vloré. 

Hjemmeskanning med NES terapi
Nå har jeg brukt  Nes infodauticals (frekvensmedisin) over en lengre periode, og er fremdeles overrasket over hvor kraftfulle dråpene er. Jeg ønsket å fortsette å bruke dråpene, men trodde at lang reisevei til min behandler ville gjøre det vanskelig å gjennomføre.
Det viste seg at Nes tilbyr en liten hjemmescanner, som gjør det mulig å fortsette å scanne hjemmefra og ha online timer med behandler. Dette har jeg benyttet meg av, og er veldig glad for at denne muligheten finnes.
 
Jeg bestillte scanneren via Nes portalen,  den kom raskt og var lett å ta i bruk. Den gjør det enkelt for meg  å kunne scanne hjemmefra og ha online timer med min behandler.  Å kunne gjøre alt hjemmefra har spart meg for mye tid, reising og penger. Jeg kan også logge inn og se resultatene av scanningen og følge utviklingen online sammen med behandler dersom jeg ønsker det. Etter timen ligger behandler til de aktuelle infodauticals, og de er bare et tastetrykk unna bestilling. Etter ca en uke kan de hentes på posten.
For meg har hjemme scanning og onlinetimer vert en fantastisk løsning!
Bente
Massasje i muskler og sener

Helt super massasje og jeg er kvitt mine plager i ben og kropp.

gjertrud
Ryggsmerter etter spark fra en hest.

Norsk tekst: Jeg ble sparket i magen av en hest da jeg var 16 og ble ganske hardt skadet. Jeg ble innlagt på sykehus, men frisknet til igjen etter en stund, bortsett fra ryggen min. sparket fra hesten påvirket også korsryggen min alvorlig, og jeg ble gående med disse smertene i 20 år og som kunne være ganske ille i perioder, uten å finne en løsning på problemet. Jeg møtte Jarl på ferie i Tyrkia fordi vi hadde noen felles venner og vi kom bla i  snakk om medisin og lignende ting, og han fortalte meg om PEK-behandling (Physio Energetic Kiropraktikk) og sa at det kunne hjelpe ryggen min, så vi ga det en sjanse. han ga meg en behandling på stranden som ble bevitnet av dusinvis av mennesker, og det tok bare ti minutter for å korrigere problemet i ryggen min og nå 2 måneder senere har jeg fremdeles ikke opplevd noen smerter, som for meg er helt fantastisk. 20 år med smerte er borte. Jeg kan knapt tro det. English text(original): I was kicked in my stomach by a horse when I was 16 and got severly injured. I was hospitalised, but recovered after a while except from my back. the kick from the horse also affected my lower back seriously and I got stuck with these pain that could be quit bad in periods, for 20 years without ever finding a solution to the problem. I met Jarl on holiday in Turkey because we had some mutual friends and we got to be talking about medicin and similar things, and he told me about this PEK-treatment(Physio Energetic Kiropraktikk) and said that it might help my back so we gave it a shot. so he gave me a treatment on the beach infront of dozens of people and it only took ten minutes to correct the problem in my back and now 2 months later I still havent felt any pain, which for me is quit fantastic. 20 years of pain is gone. I cant hardly believe it.

Rebecca 36, Scotland
Vondt overalt og energiløs

Hei

Jeg har vært veldig flink og stort sett prøvd å følge det du informerte om.
Merker at «vondtene» ikke er så intense og at toppene er jevnet ut.
Det er lenge igjen til mål, men dette motiverer meg til å fortsette.
Takk for at du tok deg tid til å sende mail.

Skal oppdatere deg videre.

Dame
Lymfedrenasje med vakumkopp

Takker for god behandling.
Jeg mottok lymfedrenasje utført med en vakumkopp som ble ført over huden i et bestemt mønster. Dette var stort sett behagelig, men på steder med mer opphopning kunne det være litt smertefullt. Men absolutt til å leve med.

Etter behandlingen merket jeg at det ble noen hyppigere toalett besøk og buksene satt definitivt løsere på. Jeg fikk energi og følte meg generelt veldig bra.

Kan anbefales varmt.

 

Anne