Skip to content
Bredere bilde og forståelse

Jeg opplevde timen som behagelig, kontrollert og velgjennomført. Jeg sitter igjen med tryggheten om at dette fungerer. Jeg har fått et bredere bilde og forståelse av situasjonen min og har lært MASSE! Det var det aller beste. Denne øvelsen tok meg på veldig mange reiser i både fortid, nåtid og fremtid. Dette var helt fantastisk! Takk <3 Du er så dyktig og har en så behagelig personlighet. Du kommer til å være til glede for veldig mange! Kvinne 44

Personlig krise

PERSONLIG KRISE
For en tid tilbake fikk jeg en personlig krise jeg ikke forstod så mye av. Jeg har selv jobbet med NLP-coaching og følte jeg burde vite bedre, men en del av det å vite bedre er vel å søke den hjelpen man trenger, når man trenger den. I løpet av ukene i coaching skjedde det utrolige ting, takket være Peder, som imponerte meg så mye allerede første timen at jeg nesten ble satt ut. En så tilstedværende, NLP- integrert coach skal du lete lenge etter. Jeg følte at jeg kom med en konkret følelse av frustrasjon og gikk derfra med et helt nytt syn på livet og meg selv. Og effekten har vedvart. Jeg bøyer meg i støvet. Tusen takk

Jente 32 år
Endring av tankemønster, bedret selvbilde og minske presentasjonsskrekk
Hei Peder,
deg er jeg evig takknemlig?
Jeg kom til ditt kontor uten å vite hva jeg kunne forvente. Min agenda var et ønske om endring av tankemønster, bedret selvbilde og minske presentasjonsskrekk.
Følelsen av å skulle dele kanskje de tingene jeg mislikte sterkest med meg selv med en helt fremmed person var i forkant ubehagelig.
Du strålte ut en trygghet Peder. Det ble terapi i seg selv å bare få snakke om alt jeg ikke hadde satt ord på før og det ble raskt lettere å snakke rett fra hjertet.
Sesjonene dine var bygget ut ifra mine mål men ingen spørsmål eller temaer var planlagt på forhånd. Denne metoden likte jeg og det gjorde stemningen mer avslappet.
Du la aldri ord i munnen min eller fant svarene for meg (selvom jeg ba deg om det). Du brukte dine teknikker gjennom coaching og egenskaper til å få meg til å åpne nye dører, se meg selv utenfra eller fra andres øyne, – det var veldig lærerikt og interessant å se seg selv på den måten.
Du hjalp meg til å se etter positive utfall av negative opplevelser. Jeg tror det var nettopp det jeg trengte for å komme meg videre og ikke la uheldige hendelser fra fortiden påvirke fremtiden.
Du observerte meg og kunne med det samme trekke ut de tingene jeg brukte unødvendig mye energi på, uten at jeg selv har vært klar over de. Derfor hjalp du meg med mye mer enn det som i utgangspunktet var målet mitt.
Jeg ble faktisk overrasket over mine egne reaksjonsmønstre og adferd gjennom sesjonene hos deg. Jeg har hatt en adferd som har begrensa meg ved at de samme negative tanker og følelser har fått vokse gjennom flere år. Takket være deg har jeg nå innsett hvordan tanker, følelser og handlinger henger tett sammen.
Det er fascinerende hvordan hverdagen min plutselig er lettere og hvordan jeg har fått egne teknikker og verktøy til å klare å snu blant annet negative tankemønstre.
Selvdestruktive tanker og gamle tankemønstre dukker fortsatt opp men nå vet jeg hvordan jeg kan snu de og jeg har blitt mer observant og bevisst i forhold til eget adferdsmønster.
Jeg har en del jobb igjen, men du har fått meg på “rett spor”. Noen dager er det lett å holde seg på dette sporet mens andre dager krever det mer av meg. Jeg må blant annet jobbe videre med å være snill med meg selv, ha troa på meg selv og være den viktigste personen i eget liv. Jeg ser frem til den dagen dette kommer av seg selv og at jeg slipper påminnelsene. Men en ting er sikkert, og det er at du har pakket hele min ryggsekk full med de verktøyene jeg trenger for å klare denne ferden på egenhånd. Det er også godt å vite at hvis jeg skulle miste fotfeste eller møte nye utfordringer er du der og jeg kan ta kontakt igjen.
Kanskje meditasjon er nøkkelen videre i livet, det får tiden vise. Takket være deg ser jeg flere muligheter og færre begrensninger. Jeg må bare tørre å gripe de og det viktigste av alt; tørre å være meg selv.
Som du så fint sa i første sesjon; “du er en tenker, ikke alle er det, bruk tankene kun til din fordel”. Det er kanskje den største utfordringen videre men også den viktigste.
Peder, du er rå! Du gjør en særdeles betydningsfull jobb⭐️ Takk for din tid og dine ord. Og takk for de erfaringer og hendelser, fra ditt eget liv, som du valgte å dele med meg. Det satt jeg stor pris på.
Goooood sommer Peder☀️
Kvinne, 31 ?
Hjelp til å endre tankene

Hei Peder.
Tusen takk for at du var der, da jeg trengte deg som mest!
Har fremdeles et stykke igjen,men ved hjelp av dine kloke ord og råd i forhold til det jeg synes er vanskelig, så er jeg på god vei. Tok eksamen(på tirsdag) og tror det gikk bra..:)
Jeg liker ikke å gi opp! 🙂
Det er godt å vite at jeg kan ta kontakt igjen om jeg føler at jeg trenger det.
Tusen takk igjen!
Du er kjempeflink!

Hilsen MIa
Workshop i personlig utvikling

Hei Peder!

Tusen takk for en veldig fin workshop og god opplevelse på lørdag!
Jeg stilte med få forventninger, og det ble en veldig spesiell opplevelse.
Synes det var spennende at agendaen ikke var satt, og at den ble til mens vi var der.
Både du og Frank ga meg en del bekreftelser på ting jeg vet jeg må jobbe med for å komme videre.
Skulle ønske at vi hadde enda mer tid fordi tiden gikk fort. Kunne også tenke meg at Frank kunne brukt mer tid til healing.
Jeg gikk hjem med en god ro i kroppen og hodet og håper den vil vare. Det kan hende jeg tar kontakt med deg senere.
Kunne også tenke meg å snakke mer med Frank. Hvordan er det lettest å komme i kontakt med han?

Håper dere vil ha flere workshop senere.

Klem
Anita

Tilbakemelding fra workshop

Hei Peder.

Tenkte jeg skulle gi en tilbakemelding på workshopen i helgen som var.

Jeg møtte mange gode, snille mennesker, et veldig varmt og annerledes møte. Skulle gjerne ha blitt enda bedre kjent med alle sammen. Har i ettertid  tenkt utrolig mye gjennom vårt møte. Liker veldig godt tanken om at man skal tenkte med hjerte og ikke nødvendigvis med fornuften. Tror det kan gjøre livet enklere, og at hvis man gjør det får man mer av det man kanskje ønsker seg. Jeg kommer til å øve meg på det. Utfordringen min er ikke at jeg ser verden i sort/hvit, men at verden har for mange farger, til tider blir det veldig mye å analysere og det blir fort komplisert, så hvis man er mer bevist på å lytte til hva hjerte sier må jo det bli enklere, men det er sikkert lettere sagt enn gjort 🙂 men øvelse gjør mester 🙂

Jeg likte også det du sa (slik jeg oppfattet det) om at dersom man ikke vet “veien sin” er det lurt å gjøre mer av de tingene man liker, og at det da kan bli enklere å finne sin vei. Kunne godt tenke meg noen timer med coaching hos deg, så jeg kunne fått gått mer i dybden av dette, men vet ikke om tidspunktet er helt riktig nå, kanskje mer på nyåret (går gjennom en rekonstruksjon etter brystkreften og skal ha ny operasjon rett over nyåret).
Jeg har aldri vært med på noe liknende før, så det var mange nye og gode tanker for meg som jeg ble veldig inspirert av, men noe var også litt fremmed og ørlite grann skremmende. Jeg er i utgangspunktet åpen og interessert i hva som befinner seg mellom himmel og jord, men er i tillegg også skeptisk. Det var derfor utrolig at jeg fikk oppleve seansen (om man kan kalle det det), hvor jeg tilslutt ikke hadde en tanke i hode, det ga en utrolig god følelse. Dette er det mest spirituelle jeg har opplevd, og er så takknemlig for at jeg fikk oppleve det.

Tusen takk til deg, Frank og de andre deltakerne.

(Ønsker dessverre å være anonym tilfelle noe skulle brukes som referanse)

Alt godt.