Skip to content
Panikkangst behandlet med tft- tankefeltterapi

Jeg var på vei til Oslo med min søster og eks-kjæresten hennes fordi jeg skulle på intervju, da vi plutselig måtte stoppe bilen fordi jeg fikk et utbrudd av angst, jeg besvimte og hadde noe lignende krampeanfall, pusteproblemer,svimmelhet.
Vi brukte 8 timer på å komme oss til Oslo fra Hamar pga at jeg ikke klarte å kjøre bil videre.
Jeg har fått en tilstand som heter panikk angst som har gjort at jeg ikke klarer å kjøre noe som helst transportmiddel.
Takket være amedisin, har jeg nå funnet ut at jeg klarer å kjøre trikken, samtidig fjernet hun angsten min før jobb, og generelt frykten for å dø pga smertene under anfall.
Uten hjelp hadde jeg nok ikke vært så positiv som jeg er den dag idag.
Tusen hjertlig takk, og jeg anbefaler henne sterkt for hennes dyktighet.

S
Akupunktur god effekt på revmatisme

Jeg har veldig god bedring av smertene etter behandlingene med akupunktur.
Jeg har bedre søvnkvalitet og mindre smerter i det daglige”.

Nina-Karethe Bø
Tft - bihulebetennelse

Jeg skulle ut på en lang flytur, og 3 dager før selve reisen fikk jeg tette bihuler. Jeg lå hele helgen og prøvde å pleie meg selv, men dagen før jeg skulle dra var det fortsatt ille, jeg var fortvilet og prøvde nesespray og vurderte å dra på legevakten kvelden før avreise.
Litt tilfeldig kom jeg bort i TFT, hun spurte om hun kunne prøve å hjelpe meg. Jeg hadde ingenting å tape på å prøve, så hun satte i gang med å behandle meg. Det viste seg at jeg var ubevisst redd for at en spesiell ting skulle skje i forbindelse med reisen, og da jeg fokuserte på det samtidig som terapeuten banket lett på visse punkter i ansiktet og på hendene mine, slapp redselen min, litt etter litt, og til min store overraskelse var jeg ikke tett i bihulene lenger da vi var ferdige.
Jeg kunne ikke tro det, og dagen etter hadde jeg en fin flytur uten antydning til tette bihuler. Så jeg er veldig fornøyd med behandlingen jeg fikk!

 

Stor takk fra Kristin Kragfoss

Kristin
Bedre livskvalitet med tft

Jeg er meget fornøyd med TFT behandlingen jeg har fått hos amedisin. Jeg hadde en vanskelig barndom med mye urettferdig som hendte meg. Dette har sittet dypt i meg i hele oppveksten og i mitt voksne liv. Jeg har hatt en del behandlinger, men jeg har blitt kvitt traume etter traume, og jeg føler meg lettere og roligere til sinns. Den sterke prestasjonsangsten min er borte, noe som er veldig behagelig, (før hadde jeg problemer med å notere ned et telefonnummer jeg fikk opplest av selv mine nærmeste, jeg fikk panikk som blokket ut alt) Bitterheten jeg følte for min familie er mer gått over til likegyldighet, jeg bryr meg ikke lenger. Livskvaliteten min er blitt mye bedre takket være TFT!

Kvinne 68
Vond rygg

Jeg våknet om morgenen og hadde vondt for å bevege meg. Jeg greide ikke å rette meg helt opp. Jeg hadde kjent det før jeg gikk til sengs om kvelden, men tenkte at det gir seg sikkert. Det ble bare verre. Noe måtte gjøres.
Jeg hadde tidligere sett et skilt i mitt nærmiljø om alternativ behandling og jeg kontaktet denne klinikken.
Valget falt på en idrettsmassør og etter bare 1 behandling ble det hele bedre, men jeg tok i alt 4 behandlinger for at dette skulle holde seg. Og nå er ryggen fin på rekord tid. Takk

Anders
Musearm - akupunktur

Jeg, kvinne 37 år gammel, har hatt en musearm i vekslende grad siden 2001. Jeg var nødt tll å gi opp eget foretak pga musearm. Jeg jobbet som oversetter av bøker og var derfor limt til tastaturet i flere enn 8 timer pr. dag
Ingen program på pc-en som varslet om pauser og kom med øvelser hjalp meg.
Da det først startet, fikk jeg fysioterapi og tøynings- og strekkøvelser, samt belastnings- og avlastningsøvelser. Til ingen nytte.
Bare jobbendring ga lettelse. Det ble en rent fysisk jobb ( jobbet som dykkerinstruktør siden 2003) fordi all databruk, selv om det bare var 5 min ved tastaturet, førte til smerter.

Pga svangerskapspermisjon har jeg ikke jobbet fysisk annet enn å bære barnet mitt og sove mye mindre, som gjorde at smertene kom tilbake i full styrke. Også (for mye) strikking var heller ikke bra. Da prøvde jeg akupunktur.
Klassisk standard akupunktur ga lettelse. Lokal behandling av triggerpunkter på skulderbladets øvre kant og i underarmensmuskulaturen og langs armen gav lettelse i maks 1 uke av gangen.
Det eneste som førte til smertene forsvant lengre enn denne uken mellom akupunkturbehandlingen, var å gi opp arbeidet som førte til smertene. Så jeg kuttet ut data og strikking, men jeg kan ikke la være å bære barnet mitt.

Etter noen ukers standard behandlinger som beskrevet ovenfor, spurte akupunktøren min meg om hun fikk lov å prøve en ny slags behandling som hun akkurat hadde gått på kurs i: behandling av smerter i f.eks armen og skulderen ved bruk av abdominalpunkter.
Og dette fungerte fra første gang. Jeg kunne føle en lettelse gå gjennom armen under selve behandlingen allerede. Smertene lettet umiddelbart og etter 3 behandlinger var de borte mye lenger av gangen, selv om jeg fortsatte å strikke og bruke pc!! Men det deiligste var jo at jeg kunne bære barnet mitt uten at det gjorde vondt.
Etter hvert fikk også mitt skadede kne en omgang med Abdominal
akupunktur og også de smertene forsvant etter 3 behandlinger

Marl