Skip to content
Prokrastinering og manglende motivasjon

Hei!
Jeg hadde hypnoterapi med Julianna 3. mars ifm. problemer med prokrastinering og manglende motivasjon til å arbeide med en masteroppgave som nærmet seg leveringsfrist. Jeg lovet henne å gi en tilbakemelding om hvordan det gikk.
Jeg fikk umiddelbart bedre pågangsmot og energi etter behandlingen. Jeg kom vel i havn med masteroppgaven, og nådde målet mitt om beste karakter (A).
PS: Umiddelbart etter behandlingen fikk jeg også innkalling til to jobbintervjuer, som gikk veldig bra og sikret meg en drømmejobb!
Fint om du kan viderebringe min tilbakemelding og takknemlighet

mann
Angst, panikkanfall, skam og depresjon.

Heisann, på tide og legge igjen en kommentar til denne fine klinikken.Må si det har vært helt fantastisk og se prosessen min fra jeg skjønte at jeg hadde angst og panikkanfall. Kjempebra service og man får svar på dagen! Julianna som er min behandler har vært utrolig flink til å hjelpe meg og se livet mitt på en helt annen måte når ting absolutt ikke har vært lett. Hun har hjulpet meg med å forminske angsten veldig og skam som jeg har bært på mesteparten av livet mitt og da blir depresjonene også mindre. Jeg har en liten vei igjen og gå med panikk angsten min enda. Men med tanken hvor jeg er nå har jeg ingen ønsker om å gi meg. Og ikke minst med tanken på hvor fin hjelp jeg allerede har fått og planene videre. Dette får meg til å ville jobbe med dette helt ut. Tusen takk god jul og godt nyttår til dere alle!

Carina Varela
Neglebiting og konstant indre uro

Opplevde å bli roligere, mye av den konstante inder uroen forsvant.
Fikk noe bedre selvtillit og er blitt tryggere på meg selv.
Neglebitingen har avtatt noe

Anonym
Depresjon og angst

Det var fantastisk.
Da jeg kom hit hadde jeg vært full av smerter, bekymringer, svarte tanker og ødeleggende følelser.
Etter hypnose er jeg så lett og avslappet, hjernen er så lys, tankene er mye lettere og kroppen er som en fjær.
Hjertelig anbefales.

L.
Studieangst og prestasjonsangst

Jeg er blitt mye tryggere på meg selv. Det er en flott behandling hvor en fokuserer på “selv om” og ingen prøver å dysse vekk følelser.
Jeg ser at dette kommer til å være med å forme meg til å bli den kvinna jeg ønsker å være.

Lena
Smerte i ankel - borte

Har i årevis hatt daglige smerter i venstre ankel etter fall. Hadde av den grunn time hos fastlege 15.9. som jeg avbestilte. Litt overmodig men jeg kunne jo få ny time om behov. Grunnen til healing var stiv rygg og etter få timer var jeg myk og smidig!

Ann-Kristin