Skip to content
Utrolig dyktig behandler

Har gått til Anne Karin en stund nå, etter å ha slitt med ryggproblemer i mange år. Har prøvd det meste, fysioterapi, kiropraktor, osteopat osv uten bedring. Etter 5-6 behandlinger hos Anne Karin er jeg smertefri, har fått en helt ny hverdag! Kan ikke anbefales nok!

Svar fra Anne Karin:
Veldig hyggelig å få hjelpe deg Ulla.

Ulla Tusberg
Utrolig fornøyd

Kristine jobber helhetlig og nøye! JJeg fikk soneterapi, akupunktur og energilesing i ett. Slik det burde være, siden kroppen vår er sammensatt. Jeg følte meg utrolig godt ivaretatt, sett og hørt! Anbefaler Kristine på det varmeste. Det blir ikke siste gangen jeg går til henne for hjelp.

Pernille
Rygg og utmattelse

Etter noen ukers behandling hos amedisin har jeg overhodet ingen smerter i ryggen.
Jeg er en 23 år gammel jente som hadde så sterke smerter i ryggen at det ødela hverdagen.
Hun er en så varm person og jeg følte hun så hele meg.
Jeg har også fått mye mer energi.
Etter behandlingen har jeg kunnet gi så mye mer til de rundt meg da jeg endelig har energi til det.
Et mirakel for meg.
Tusen takk.

Helle
Energibalanse

Anne Karin, jeg har trappet veldig ned på protein i maten og jeg føler at soneterapien og dét har hjulpet mye allerede!!!!
Jeg har fortsatt sånn tung følelse i kroppen og øyepartiet, blir fort sliten, men ikke så ekstremt som det har vært for jeg kan fortsatt komme meg og gå ute uten å stoppe opp!
Er litt småverk her og der og i går måtte jeg legge meg i 14-15 tiden og bli liggende, men jeg kjenner likevel en forbedring – den er tilstede der i meg og jeg føler den.
Idag våknet jeg 6 og følte meg helt uthvilt, men så ble jeg litt trøtt igjen (som sikkert er vanlig). Men generelt føler jeg meg bedre helhetlig.
Om jeg får sånne ekstreme tilbakefall hvor jeg må krabbe til do og ligge i senga i flere dager, så skal jeg ta det med godt mot så lenge kroppen min forteller meg at det blir bedre og behandlingene gir en stor støtte til at kroppen blir bedre.

Line
Cøliaki/mage/tam plager og hjerte/kar lidelse

Jeg mottar behandling ved Alternativ Medisin Røa.
Jeg behandles med soneterapi og akupunktur.
Hensikten med behandlingen er å støtte livsstilsendringer og medisinsk behandling for cøliaki/mage/tarm plager og hjerte/kar lidelser.
Gjennom samtaler, soneterapi og akupunktur opplever jeg at terapeutens råd og behandling:
– gir meg verktøy som bidrar til aksept av plagene og helbredelse
– styrker avgiftningsprosessene i kroppen.
– styrker fordøyelse, reduserer næringsmiddel intoleranser og øker mangfold i kostholdet.
– hennes innsats har styrket min generelle energinivå og kroppens faktiske tiltakskraft i hverdagen.

Jeg har hatt 8 behandlinger.
Behandlingene skjer samtidig med samtaler hos psykolog og oppfølging hos både fastlege og spesialist i mage/tarm/ernæring lidelser.

Greg

Greg
Ryggsmerter etter spark fra en hest.

Norsk tekst: Jeg ble sparket i magen av en hest da jeg var 16 og ble ganske hardt skadet. Jeg ble innlagt på sykehus, men frisknet til igjen etter en stund, bortsett fra ryggen min. sparket fra hesten påvirket også korsryggen min alvorlig, og jeg ble gående med disse smertene i 20 år og som kunne være ganske ille i perioder, uten å finne en løsning på problemet. Jeg møtte Jarl på ferie i Tyrkia fordi vi hadde noen felles venner og vi kom bla i  snakk om medisin og lignende ting, og han fortalte meg om PEK-behandling (Physio Energetic Kiropraktikk) og sa at det kunne hjelpe ryggen min, så vi ga det en sjanse. han ga meg en behandling på stranden som ble bevitnet av dusinvis av mennesker, og det tok bare ti minutter for å korrigere problemet i ryggen min og nå 2 måneder senere har jeg fremdeles ikke opplevd noen smerter, som for meg er helt fantastisk. 20 år med smerte er borte. Jeg kan knapt tro det. English text(original): I was kicked in my stomach by a horse when I was 16 and got severly injured. I was hospitalised, but recovered after a while except from my back. the kick from the horse also affected my lower back seriously and I got stuck with these pain that could be quit bad in periods, for 20 years without ever finding a solution to the problem. I met Jarl on holiday in Turkey because we had some mutual friends and we got to be talking about medicin and similar things, and he told me about this PEK-treatment(Physio Energetic Kiropraktikk) and said that it might help my back so we gave it a shot. so he gave me a treatment on the beach infront of dozens of people and it only took ten minutes to correct the problem in my back and now 2 months later I still havent felt any pain, which for me is quit fantastic. 20 years of pain is gone. I cant hardly believe it.

Rebecca 36, Scotland