Skip to content
Tinnitus

Jeg fikk behandlinger med soneterapi fordi jeg har veldig høy tinnitus. Jeg slet med helsa generelt, med spising og søvnløshet og hadde mye stress og nakkeplager. Hun var varm og empatisk og kartla helsa mi grundig. Når hun ga meg fotsoneterapi kunne jeg kjenne varme eller prikking ulike steder i kroppen og behandlingen var alltid avslappende og behagelig, selv når jeg hadde veldig ømme punkter.
Jeg fikk også øreakupunktur.
På et tidspunkt ble den normale tinnitusen min erstattet av en behagelig, dyp vibrasjonslyd, som kjentes som den gikk igjennom kroppen. Det har ikke skjedd før eller siden og jeg var helt i ekstase etterpå. Jeg har flere tinnituslyder, og noen av dem ble positivt bedret av behandlingen mens jeg gikk til behandling. I tillegg ble søvnen bedre, jeg fikk bedre matlyst og det hjalp på stressnivået. Hun er en dyktig terapeut som setter seg grundig inn i ting og iveren hennes etter kunnskap gjorde at jeg følte meg veldig godt ivaretatt!»

Heide, 26, Oslo

Heidi 26 år Oslo
Overgangsplager - klimakteriet
Jeg må bare fortelle at den kremen redder hverdagen min fra hetetokter, håravfall, humørsvingninger og det som følger med av overgangsplager. Jeg har opphold på en ukes tid, av og til vel det, men merker fort når det er på tide å ta kremen frem igjen. Helt vidunderlig å bruke et trygt preparat som hjelper. Jeg er anestesisykepleier, men jobber i dag som leder i et stort selskap og dagene må fungere, det er utfordrende når overgangsplager/klimakterieplager setter inn og hetetoktene kommer når de aller minst skal komme. Jeg  har virkelig lest mange artikler, spesielt amerikanske om progestacare og virkningsmekanismen til progesteron påført som krem før jeg prøvde, og for meg og min familie (tør jeg påstå) betyr denne kremen en enorm forskjell.
Kvinne i overgangsalder