Skip to content
Jarl Roar magisk dyktig

Hei 😊
Jeg fikk fantastisk hjelp av Jarl Roar hos dere i fjor og vil gjerne booke en ny time på nyåret når jeg er hjemme igjen. Da skal jeg ta med alle blodprøveresultatene jeg har fra en privatklinikk her i  Vloré. 

Div. infeksjoner, tungmetallbelastning

i februar i år fikk jeg utført mikroskopi av blodet mitt.
Ut fra resultatene av denne undersøkelsen, kunne min lege i Tyskland gi meg rett behandling.
Jeg er nå betydelig friskere!
i februar kunne jeg så vidt gå, nå går jeg mye bedre og har mer energi.

Kvinne 32
Mikroskopiering - Analyse av blod

For et verktøy!
I går hadde vi en kunde som hadde vært inne til mikroskopiering ved en tidligere anledning under et av F. Morante besøk hos oss.
Denne kunden hadde etter anbefalinger fra Morante gått igang med behandlinger for å rense, styrke og balansere kroppen etter de funn som ble gjort.
Den nye mikroskopien / analysen av blodet viste helt klart virkelig store forbedringer i blodbildet.
Dette sammenfalt med det kunden kunne føle.
Hun hadde mindre leverstress, betennelser, bedre protein nedbrytning, mindre intoleranser, mindre candida, bedre ph balanse etc
Men hun hadde fremdeles candida sopp i blodet og det igjen kunne fortelle oss at hun fremdeles ikke var i mål med behandlingen.
Og dette er det store.
For nå har vi et verktøy som kan fortelle oss når behandling kan avsluttes – før har vi antatt.
Wov vi er heldig som har mikroskop ved klinikken permanent.
Fremtiden skal bli spennende i det å hjelpe mennesker til en bedre helse.

Daglig leder ved klinikken - Anne Karin
Elendig energi og lave trombocytter

Jeg hadde i lang tid slitt med meget dårlig energi. Og jeg hadde vært mye til legen min. Nå sist var jeg igjen hos min fastlege og han var rystet over hvor lave trombocytter jeg hadde og anbefalte nesten akutt operasjon for å fjerne milten min. Jeg fikk panikk og ringte omgående til Alternativ Medisin Røa for å høre hva de kunne hjelpe meg med. Jeg ringte til de fordi jeg allerede hadde hatt god erfaring med dem. Der ble jeg anbefalt time hos deres alternative behandler. Jeg fikk medisiner og han fortalte meg at innen en uke skulle dette være mye bedre og han sa at å operere bort milten bare ville gi meg et nytt problem med mitt immunforsvar. Idag 1 uke etter mitt første møte med ham kom jeg ut fra en forbauset lege med flotte tall på mine trombocytter og et mye høyere energi nivå. Jeg er strålende fornøyd og kan anbefale Alternativ Medisin Røa med stor entusiasme. De bryr seg om deg og kan sine saker og ting. Jeg vet hvem jeg skal oppsøke neste gang noe i min kropp er i ulage. Tusen takk for god hjelp!!

Shaz