Skip to content
Røff periode i livet
Jeg har gått ukentlig til Jonathan i straks to måneder og føler meg alltid mye klokere etter hver time. Jeg tok kontakt med ham da jeg var inne i en svært røff periode, og jeg er så glad for at jeg gjorde det!
 
Han hjelper meg å se, plukke opp og reflektere over dårlige tankemønstre. Jeg har slitt voldsomt med angst og traumer i mange tiår og det har føltes vanskelig å prosessere de, men med Jonathan på sidelinja, er det plutselig ikke like skummelt. Han har lært meg å se situasjoner uten å dømme, og at man kan bruke tiden til sin fordel. Og da føles heller ikke det mentale arbeidet så tungt — på en måte blir det faktisk litt gøy.  
Hver time består av litt healing og mye prat, men også refleksjoner, meditasjon og et trygt sted å åpne opp og dele tanker. Istedenfor å jobbe med kropp og psyke hver for seg, går han inn med et helhetlig perspektiv. 
 
Jeg er så vanvittig glad for at jeg oppsøkte ham, og vi har fått et svært godt samarbeid. 
Ønsker du å utvikle deg selv både mentalt, men også spirituelt; gå til Jonathan. Du vil ikke angre!
 
Hege Lianne Williams
Smerter
Jeg setter pris på Jonathans positive og tilstedeværende energi i våre samtaler. Han har en nærmest intuitiv forståelse for de utfordringene og spørsmålene jeg tar opp. Det gjør dialogen mellom oss veldig konstruktiv og nyttig for meg. For eksempel er han rask til å sense om grep jeg tar går i riktig retning, og det hjelper meg videre. Selve healingen er avslappende, men jeg kan også kjenne noe smerte på mine vondter underveis, uten at det blir for mye. Etterpå tar han seg alltid tid til en oppsummering, og jeg liker også at han formidler konkrete råd fra sine hjelpere til meg, selv om jeg ikke helt kan forstå hvordan det går an… Jeg liker også at Jonathan er så ryddig med hensyn til våre avtaler.
Kvinne 53
Smerte i ankel - borte

Har i årevis hatt daglige smerter i venstre ankel etter fall. Hadde av den grunn time hos fastlege 15.9. som jeg avbestilte. Litt overmodig men jeg kunne jo få ny time om behov. Grunnen til healing var stiv rygg og etter få timer var jeg myk og smidig!

Ann-Kristin
Smerter i bekken/rygg, deprimert

Etter 3 behandlinger har jeg blitt utrolig mye bedre både mentalt og fysisk.
Etter første behandling kunne jeg gå uten krykker og sitte for første gang på 2 måneder og alt føltes mye lettere.
Behandlingen har gitt meg mye innsikt og lært meg teknikker jeg kan bruke på egenhånd.
Jeg er utrolig takknemlig

Anne