Skip to content
Hjemmeskanning med NES terapi
Nå har jeg brukt  Nes infodauticals (frekvensmedisin) over en lengre periode, og er fremdeles overrasket over hvor kraftfulle dråpene er. Jeg ønsket å fortsette å bruke dråpene, men trodde at lang reisevei til min behandler ville gjøre det vanskelig å gjennomføre.
Det viste seg at Nes tilbyr en liten hjemmescanner, som gjør det mulig å fortsette å scanne hjemmefra og ha online timer med behandler. Dette har jeg benyttet meg av, og er veldig glad for at denne muligheten finnes.
 
Jeg bestillte scanneren via Nes portalen,  den kom raskt og var lett å ta i bruk. Den gjør det enkelt for meg  å kunne scanne hjemmefra og ha online timer med min behandler.  Å kunne gjøre alt hjemmefra har spart meg for mye tid, reising og penger. Jeg kan også logge inn og se resultatene av scanningen og følge utviklingen online sammen med behandler dersom jeg ønsker det. Etter timen ligger behandler til de aktuelle infodauticals, og de er bare et tastetrykk unna bestilling. Etter ca en uke kan de hentes på posten.
For meg har hjemme scanning og onlinetimer vert en fantastisk løsning!
Bente
Angst og søvnproblemer

Jeg gick til Jarl med mina sømnproblem men upptæckte ganska snart at mye av problemen var på grunn av angst som jeg har slitit med dagligen under en lang tid.
Jeg fick en behandling med E-lybra og MiHealth førsta gangen og følte meg mer avslappnad enn jeg gjort på mange år.
Neste gang prøvade vi tankefeltsterapi og følte da at jeg blev verre. Men det fikk jeg også beskjed om at det var vanligt.
Etter andra gangen med tankefeltsterapi, så følte jeg at det snudde og jeg fikk ikke lika sterk angst i forkjellige situasjoner.
Og etter tredje gangen med tankefeldterapi behandling, så opplever jeg ikke samma angst lengre.
De ganger jeg får det så er det mye enklere å hantere.
Jeg rekomenderer sterkt å ta tankefeltsterapi i forbindelse med angst.

L
Kroniske muskel/skjelett og mageplager

Vesentlige forbedringer når det gjelder kroppslige plager, særlig i forhold til hjertet og mage.
Dessuten bidratt til bedre følelsesmessig balanse – (noe som har kommet som en gledelig overraskelse)

M
Magesmerter og slitenhet

Jeg har slitt med magesmerter og slitenhet og har ikke vært meg selv på et par år, noe som har vært en stor utfordring for meg både på skolen og etter at jeg begynte som frisørlærling.
Det har til tider vært ganske tungt for å si det mildt, og ikke minst har det begynt å tære på meg psykisk også.
Jeg fikk Jarl som kunde hos meg på salongen og vi kom i snakk om hva han jobbet med og han fortalte meg mye om de terapiene han holdt på med.

Jeg syntes det hørtes veldig spennende ut og vi avtalte en time hos han. Han gjorde en scanning på meg med noe han kalte NES, og etterpå viste han meg resultatene av skanningen(som bare tok et halvt minutt) og hva som sannynligvis feilte meg.
Skanningen fortalte også mye om følelseslivet mitt og Jarl forklarte også hvordan dette kunne påvirke helsen min, noe som var en stor øyeåpner for meg, for dette var noe jeg overhodet ikke var klar over.
De første timene etterpå var det mange ting som fartet rundt i hodet mitt og mange ting falt på plass, noe som i seg selv gjorde at jeg følte meg bedre.

Jarl anbefalte meg i tillegg tilskudd med vitaminer og mineraler og han gav meg også noen flasker med noe han kalte Infoceutical (flasker med informasjonsmedisin) og forklarte at det vil gjennopprette den korrekte energi og informasjonsflyten i kroppen min, slik at jeg da ville fungere på normalt vis igjen fysisk, noe det da også har gjort.
Mageproblemene mine er helt borte, jeg er utholdende på jobben og har mye mer stå på vilje. Er kort og godt blitt mitt gamle jeg igjen, noe både venner, kolleger og famile har lagt merke til, så jeg er overlykkelig om dagen.

Kan faktisk ikke huske å ha følt meg bedre.

Ida Marie 21, Oslo
Astma og dårlig immunforsvar

Jeg har slitt med en del helseplager, bla astma(spesielt når det er kaldt om vinteren) og får ofte forkjølelser og influensa, samt at jeg har hatt en vond hofte i en del år sannsyligvis fordi det ene benet mitt er mye lenger enn det andre.

Jeg ble skannet av Jarl med noe han kalte for NES-systemet og jeg fikk noen flasker med kosttilskudd av han som han kalte for infoceuticals. Jeg har fått sånn behandling et par ganger og immunforsvaret mitt har tydeligvis blitt mye bedre for jeg har ikke hatt hverken forkjølelse eller influensa siden og astmaen min er også praktisk talt borte.

Jarl gjorde også en lock-foot behandling på meg og forklarte at en feilstilling i mellomfoten på den ene foten min var årsaken til benlengde forskjellen min og hoftesmertene.
Beinlengden rettet seg opp umiddelbart etter behandling og smertene i hoften har også forsvunnet og ikke kommet tilbake.

Anne Solfrid 27, Lillehammer
Migrene behandlet med NES dråper

Jeg har slitt med migrene i mange år og har redusert stilling pga dette.
Etter at jeg begynte med NES behandling og fikk dråpe medisin som skulle hjelpe er jeg blitt så godt som helt god.
Energien min er mye bedre og jeg fungerer bedre på flere plan.
Jeg er meget fornøyd med effekten.

L