Skip to content
Varig vektnedgang med homeopatmedisin

Dagens vekt 68.8. Da var det siste gang jeg rapporterer til deg. Tusen takk for alt, jeg har fått så mange gode nye vaner nå, her er min frokost i dag. Veldig fornøyd med min nye livsstil og et liv uten crave for karbo hydrater. Håper du får mange kunder😀🌸🌺Varm hilsen fra Anette

Anne Karin’s kommentar:
Godt jobba og jeg er stolt av det du har fått til.
Takk for at jeg fikk hjelpe deg til en bedre livsstil og helse.
Lykke til videre.

En god vei til et sunnere liv

Denne kuren er perfekt hvis du ønsker å gå raskt ned i vekt på kort tid. Men du bør generelt ha en god helse for å gjennomføre kuren. Det beste er at kiloene renner av og du er ikke sulten under fase to, selv om du inntar svært lite kalorier hver dag. Men avgiftningen i starten av kuren og hvordan kroppen går i alert kan være heftig. Jeg fikk søvnproblemer første uken, og hadde lite muskelkrefter på slutten av fase 2. De siste 3 ukene i fase 3 er mye lettere. Flott å slutte å spise stivelse og innta mye sunnere mat uten tomme karbohydrater. Kuren gir også et stabilt blodsukker og inspirerer til et generelt sunnere kosthold. Anne Karin er flink til å følge opp og gi støtte og inspirasjon.

Anne Karin´s kommentar:
Vektnedgangen er nå på 11,6 kg og Anette er i de balanserende ukene av kuren som går over 7 uker.

Anette
Vekt

Fantastisk behandling som virker. Du mister 10-14 kg på 4-7 uker. Garantert!

anne karin
Vekt nedgang med kickstart

Vekt nedgang kickstart

Jeg har vært overvektig i flere år og ikke orket å ta skikkelig tak i det. Med bl a stoffskiftesykdom og insulinresistens i bunn observerte jeg bare hvordan vekten økte, og spiste stadig mer for å «pigge meg opp» til å klare hverdagen. Anne Karin fortalte meg om en homeopatisk kur kombinert med en diett – som utrolig nok bare skulle vare i fire uker, og med ytterligere tre ukers opptrapping av kaloriinntak – som kunne gi meg en kickstart med vektnedgang og omlegging til lavkarbokosthold. Dette hørtes rimelig fristende ut, i min tåkete hverdag med mye mismot var dette noe håndgripelig jeg kunne klamre meg til. Jeg er nå godt i gang med min tredje uke, og har gått ned 9 kg. Det har vært irriterende enkelt, jeg skulle bare ønske jeg hadde gjort dette tidligere. Det føles overkommelig, og det at jeg skal sende sms til Anne Karin hver dag med vekt og ev spørsmål, er en uvurderlig støtte og motivasjon. Jeg er riktignok fysen på visse godsaker, men det går faktisk over, og jeg har aldri vært sulten. Magen fungerer bedre, hodet er lettere og jeg har tro på at lavkarbo vil hjelpe helsen min fremover. Noe måtte jeg ha gjort uansett, og da har det vært deilig med en slik kickstart. Er klart motivert og spent på fortsettelsen.

Anne (48)

I dag er Anne i uke 6-7 og hun har nådd sitt mål som var 15 kg ned. Jeg gratulerer og det har vært en sann glede å få hjelpe deg til en bedre helse.
Anne Karin

Anne 48
Vektreduksjon ca.10 kg?

Sååå fornøyd med min gode hjelper. Kan jo ikke unngå å bli glad i ei slik dame som Anne Karin Gjørtz ?

Gudny
Vekt nedgang - varig

Kjære Anne Karin
Min historie så langt.

Startet onsdag i april 2017 og var i veldig dårlig form, almenntilstand var crappy.
Samme på torsdag hvor jeg måtte gå hjem fra jobb.

Ringte Amedisin (som jeg ble anbefalt av en venninne) og fikk time hos Anne Karin fredagen etter. Hva som feilte meg vet jeg ikke annet at jeg var i veldig dårlig almen tilstand

Fikk soneterapi og ble raskt i bedre form. Tok 2 raske behandlinger uken etter og følte meg i ennå bedre form. I mellom tiden ble det oppdaget at jeg har mild søvnapne (oppdaget hos spesialist)

Jeg ble enig med meg selv at jeg ønsket å gå ned i vekt for å se om vekten kan hjelpe med søvnapnen.

Fikk veiledning og hjelp av Amedisin for å starte min vektnedgang. Her fikk jeg diettplan og et homeopatisk middel. Startet 18 mai og pr 31 juni har jeg hatt en vekt nedgang på 20 kg og 36 cm rundt rompe, mage og bryst. Jeg fortsetter å gå ned og pr 28 aug har jeg gått ned 3 kg til.

-Jeg har fått mer energi. Til min manns store lykke sover jeg nå ikke på sofaen hver dag lengre. Jeg kunne sovne på sofaen etter jobb, våkne ved 22 tiden for å så gå og legge meg og sove til klokken ringte dagen etterpå. Da snakker vi om at dette kunne forekomme hver dag. Nå kan dette skje 3-4 ganger pr mnd. Jeg har bedt om time for å ta ny søvntest hos min speialist.

– Jeg nøys ca 5-20 ganger hver dag. Nå opplever jeg ikke mer nysing, annet enn ved en forkjølelse.

– Jeg fikk alltid propper i ørene hvis jeg kjørte ned mot Vålerenga eller ned Ring 3, dette er nå helt vekk.

– Jeg har også fått mye mindre tinnituslyd i ørene.

Jeg vil takke Anne Karin for hennes bistand og hjelp så langt på min reise og jeg går fortsatt til Anne Karin for fotsoneterapi.

Hilsen en mer energisk og lettere Nina, 46år.

 

 

 

Igjen. Tusen tusen takk for din hjelp og støtte Anne Karin. ;O)

Nina