Skip to content
Kjeve og bittproblemer, bihuleproblemer

Jeg Stine Andresen har mottat behandling hos terapeut Jarl Roar ved Alternativ Medisin Røa og er behandlet med følgende terapier: lockfoot.

Mitt problem/lidelse var kjeven og bittproblemer, bihuleproblemer, stramt arrvev etter øyelokkoperasjon og litt sikling.

Min kommentar til virkningen av behandlingen jeg har fått: den er fantastisk. Har nåler i ørene nå og merker at de jobber. Kjeven har begynt å falle på plass, kjenner at tennene treffer hverandre mere og mere. Skiltingen er borte, der stramme arrvevet har blitt bedre, håper det blir helt borte.
Har fått mere energi, har bedre blodgjennomstrømning i kroppen. Er varmere på hender og føtter, fryser ikke så mye lengre. Er ikke så glemsk og fjern, tar mere ansvar og sier ifra mere nå. Merker at jeg går anderledes, høyre foten er godt plantet på bakken. Bihuleproblemene er borte. Sover på pute om natten uten å få nakkeproblemer dagen etterpå.

Dette er så urolig bra, synd jeg ikke har vært hos dere før. Vil absolutt anbefale dette til andre som sliter.

Stine Andresen
Vond nakke, rygg, fot, muskelsmerter

Rask og positiv reaksjon.
Men det kommer tilbake. Må nok ta noen behandlinger til.
Kneet mitt er blitt bra og hoften.
Har slitt med dette i snart 10 år. så jeg tror det e rmye å jobbe med får ting faller på plass.

Men jeg er positiv til det som har skjedd og fortsetter.
Har kun gått 3 ganger til lockfoot

Pia
Ryggproblemer og søvnapne

Jeg kom først og fremst for å få behandling for ryggproblemer og ville prøve Lockfoot. Jeg tenkte overhodet ikke på at jeg også kunne få hjelp for søvnapneen som hadde dukket opp rett etter at jeg tok svineinfluensa-vaksinen. Jeg nevnte problemet under behandlingen og Jarl behandlet det samtidig. Jeg fortsatte behandlingen siden ryggen først ble bedre og gradvis ble søvnapneen også bedre, helt til den forsvant helt. Noe jeg er kjempefornøyd med. søvnen er nå normal igjen, energien i hverdagen er tilbake og ryggen er bra.

Han ble behandlet med kombinasjon av Lockfoot, Physio Energetic Kiropraktikk og refleksologi for ryggproblemer, mens MiHealth, NesHealth, E-Lybra og Refleksologi ble brukt for søvnapneen.

Finn
Lockfoot

Jeg tok kontakt med Jarl på Alternativ Medisin Røa for å teste ut lockfootbehandling.
Ved konsultasjon fikk jeg konstatert lockfoot og Jarl foretok den nødvendige behandlingen i dobbelttimen.
Jeg avsluttet med en frisk gåtur til Borgen, fordi det ble anbefalt å gå en tur etter behandling.
Uken etter kom jeg til kontroll og alt var ok.
Diagnostisering og behandling ble gjennomført profesjonelt og avslappet og jeg har ingen problemer med å anbefale Jarl og Alternativ Medisin Røa til andre.

Jon
Smerter ben og hofter behandlet med lockfoot

“Har hatt vondt i venstre fot(ledd), kne og noe hofter så lenge jeg kan huske, men spesielt de siste 15 årene. har også hatt en prolaps i rygg. etter timen med lock-foot er jeg helt fin, kjenner ingenting – og kan til og med gå med høye heler uten at det gjør vondt!! har ikke gjort det på ti år. fantastisk.”

anne cecilie 37, oslo.
Korsryggsmerter

Jeg har vært plaget av smerter i ryggen,spesielt i korsryggen ( på høyre siden ). Har lest litt og også blitt anbefalt av bekjente om å prøve lockfoot behandling.
Jeg har tatt to behandlinger hos Jarl Roar hvor han fant skjevhet i ryggen. Og etter at han fikk rettet opp i de skjevhetene har jeg følt meg mye bedre og lettere i ryggen.
Vil anbefale denne behandlingen for alle som har ryggplager.

Jeg er kjempefornøyd med behandlingen!

V.C