Tanker om tankefeltterapi (TFT)

Jeg har i flere år vært plaget av angst, men aldri gått til noen form for terapi. Grunnen til det var at jeg trodde jeg ikke trengte det. Jeg levde i den troen inntil for 7 uker siden, da jeg ble sykemeldt fra skolen hvor jeg jobber som lærer pga. panikkangst. Det gikk ikke en dag uten at jeg måtte gå ut av klasserommet i frykt for at hjertet skulle stoppe, eller en natt uten at jeg våknet i panikk og i frykt for å dø.

I og med at jeg ikke fikk noen hjelp fra fastlegen, som vurderte at jeg ikke var «syk» nok, tok jeg på eget initiativ kontakt med et lokalt senter for alternativ medisin – Alternativ Medisin Røa. Her startet jeg med tankefeltterapi noe jeg er veldig fornøyd med. Etter en behandling på ca. 90 minutter kjente jeg forskjell på min mentale tilstand. Jeg som tidligere fikk jevnlige angstanfall både på jobb og privat, hadde funnet en måte å takle disse problemene på i hverdagen. I tillegg kunne jeg endelig sove godt om natten.

Jeg har nå hatt fire behandlinger og kjenner meg mye friere enn det jeg var for snart to måneder siden. Jeg kan kanskje nå og da få tilbakefall, men har fått praktiske råd om hvordan jeg kan drive «førstehjelp» på meg selv og dermed stagge angsten før den får taket. Jeg kjenner på en måte at den forsvinner av seg selv bare jeg tenker på at jeg faktisk vet hva jeg selv kan gjøre for å stoppe utviklingen.

Jeg håper at flere mennesker i samme situasjon vil prøve tankefeltterapi.  Den har hjulpet meg ut av angsthelvetet og jeg har nå en normal og trygg hverdag.