Hei Anne Karin!
Jeg må bare kjapt skrive inn og fortelle hvor glad jeg er for homeopati behandlingen jeg fikk av Lisbeth.
Vi fikk oss jo katt i slutten av mai. Vi hadde ønsket oss katt i mange år, så gleden var stor! 🙂 Samme dag som vi hadde hentet katten skjønte jeg at jeg reagerte på henne… Jeg fikk problemer med å puste og jeg følte meg helt tappet for energi. Jeg håpet inderlig at dette skulle gå over, men det ble bare verre. Jeg klarte delvis å holde det i sjakk med allergimedisin og astmaspray, men jeg skjønte ikke hvordan jeg skulle klare å leve med dette i mange år fremover… Samtidig skjønte jeg ikke hvordan vi skulle klare å gi fra oss katten heller.
Jeg ringte til deg, og du anbefalte at jeg gikk til Lisbeth og prøvde homeopati. Det hadde jeg aldri prøvd før, men det var definitivt verdt et forsøk!
Jeg fikk noen ulike tabletter av Lisbeth, og allerede samme dag som jeg begynte på homeopatmedisinene kjente jeg forbedring! Jeg ‘bygde på’ med mer spesifikk homeopatmedisin mot kattehår, og da følte jeg nesten at jeg ble helt bra.
Det gikk litt fram og tilbake et par uker. Jeg følte meg bra noen dager og hadde noen dager der jeg reagerte igjen. Jeg fikk en ny runde med homeopatmedisin, og nå har jeg nesten glemt at jeg noen gang reagerte på katten… Jeg har ikke kjent noe de siste månedene!
Tusen takk til deg og Lisbeth! 🙂
Hilsen Monica