Jeg har slitt med magesmerter og slitenhet og har ikke vært meg selv på et par år, noe som har vært en stor utfordring for meg både på skolen og etter at jeg begynte som frisørlærling.
Det har til tider vært ganske tungt for å si det mildt, og ikke minst har det begynt å tære på meg psykisk også.
Jeg fikk Jarl som kunde hos meg på salongen og vi kom i snakk om hva han jobbet med og han fortalte meg mye om de terapiene han holdt på med.

Jeg syntes det hørtes veldig spennende ut og vi avtalte en time hos han. Han gjorde en scanning på meg med noe han kalte NES, og etterpå viste han meg resultatene av skanningen(som bare tok et halvt minutt) og hva som sannynligvis feilte meg.
Skanningen fortalte også mye om følelseslivet mitt og Jarl forklarte også hvordan dette kunne påvirke helsen min, noe som var en stor øyeåpner for meg, for dette var noe jeg overhodet ikke var klar over.
De første timene etterpå var det mange ting som fartet rundt i hodet mitt og mange ting falt på plass, noe som i seg selv gjorde at jeg følte meg bedre.

Jarl anbefalte meg i tillegg tilskudd med vitaminer og mineraler og han gav meg også noen flasker med noe han kalte Infoceutical (flasker med informasjonsmedisin) og forklarte at det vil gjennopprette den korrekte energi og informasjonsflyten i kroppen min, slik at jeg da ville fungere på normalt vis igjen fysisk, noe det da også har gjort.
Mageproblemene mine er helt borte, jeg er utholdende på jobben og har mye mer stå på vilje. Er kort og godt blitt mitt gamle jeg igjen, noe både venner, kolleger og famile har lagt merke til, så jeg er overlykkelig om dagen.

Kan faktisk ikke huske å ha følt meg bedre.