• Jeg kan fortelle deg at det har vært en spennende uke så langt, og sukkerbehovet er så å si fraværende!!!
  I tillegg har jeg startet opp igjen med fast trening, og har det ganske så ålreit om dagen!

  Takk for hjelpen så langt, og inspirasjon til endringer i dagligliv!

  Line
 • Gode nyheter for oss sjokomane og bruksavhengige. Karin hos Solumsmoen helse og velvære kan hjelpe med en meget effektiv behandlingsmetode. To timer med en ukes mellomrom, og hun har snudd tankemønsteret.
  I over 45 år har jeg tyllet i meg godteri og brus, når jeg får lyst på noe ekstra nå, vil kroppen ha frukt, grønt og vann » helt utrolig» bra for både kropp og lommebok. Så tusen, tusen takk!

  Birgit
 • Anbefales på det varmeste! Allerede etter en time er suget etter sukker borte! Fantastisk og utrolig spennende! Vel verdt en kjøretur på 40 minutter hver vei.

  Torill Evenrud Berg
 • Tusen takk for bra sukkersugbehandling ? ?
  Ikke hatt lyst på godterier eller Pepsi Max siden 13 mai !!!! Veldig godt å slippe dette.

  Anette Halstenrud
 • «For en tid tilbake oppsøkte jeg Lisbeth for å få hjelp m å forankre affirmasjoner dypt i underbevisstheten. Jeg hadde temaene klare, og timen opplevdes konkret, effektiv, samtidig som tiden fløt avsted da jeg ble ledet inn i en dyp avslappet tilstand. Uten å røpe hva jeg ønsket å oppnå ut fra affirmasjonene vil jeg si at de har manifestert seg. Lisbeth er dyktig, konkret og leverer effektive tjenester, – anbefaler henne til alle som vil ha raske og gode endringer.»
  – Hågen Haugrønningen
  Kurs og foredragsholder.

  Hågen Haugrønningen
 • Virkningen jeg hadde etter behandlingen hos deg på torsdag var helt utrolig! Hoften ble MYE bedre med en gang, suget etter å spise et eller annet er borte, energien min har økt veldig, så dette er helt topp! Jeg var hos legen min i dag, og han ble veldig interessert i din behandling, og noterte navnet ditt. Han har stor tro på hypnose.

  Inger Lise
 • Ville bare sende deg en mail for å fortelle hvordan det har gått siden vi sist møttes.
  Jeg var jo på tur til Praha med familien som jeg var litt bekymret for mtp godterispising, men langhelgen er nå overstått og jeg har enda ikke spist verken sjokolade eller smågodt, til tross for veldig mange fristelser!

  Jeg tenker av og til på at det hadde vært godt med sjokolade, men terskelen for å faktisk spise det er veldig høy, og jeg har faktisk ikke lyst til å spise det. Det kjennes som en befrielse at jeg har kommet dit hvor jeg er nå, og jeg er så glad for hjelpen jeg fikk av deg! Så tusen takk =D

   

  Hei igjen!
  Jeg ønsket jo å bli «fri fra tankene» og det er jeg i veldig stor grad i dag, takket være deg. Helt fantastisk!

  Kristin