Hei Peder.

Tenkte jeg skulle gi en tilbakemelding på workshopen i helgen som var.

Jeg møtte mange gode, snille mennesker, et veldig varmt og annerledes møte. Skulle gjerne ha blitt enda bedre kjent med alle sammen. Har i ettertid  tenkt utrolig mye gjennom vårt møte. Liker veldig godt tanken om at man skal tenkte med hjerte og ikke nødvendigvis med fornuften. Tror det kan gjøre livet enklere, og at hvis man gjør det får man mer av det man kanskje ønsker seg. Jeg kommer til å øve meg på det. Utfordringen min er ikke at jeg ser verden i sort/hvit, men at verden har for mange farger, til tider blir det veldig mye å analysere og det blir fort komplisert, så hvis man er mer bevist på å lytte til hva hjerte sier må jo det bli enklere, men det er sikkert lettere sagt enn gjort 🙂 men øvelse gjør mester 🙂

Jeg likte også det du sa (slik jeg oppfattet det) om at dersom man ikke vet “veien sin” er det lurt å gjøre mer av de tingene man liker, og at det da kan bli enklere å finne sin vei. Kunne godt tenke meg noen timer med coaching hos deg, så jeg kunne fått gått mer i dybden av dette, men vet ikke om tidspunktet er helt riktig nå, kanskje mer på nyåret (går gjennom en rekonstruksjon etter brystkreften og skal ha ny operasjon rett over nyåret).
Jeg har aldri vært med på noe liknende før, så det var mange nye og gode tanker for meg som jeg ble veldig inspirert av, men noe var også litt fremmed og ørlite grann skremmende. Jeg er i utgangspunktet åpen og interessert i hva som befinner seg mellom himmel og jord, men er i tillegg også skeptisk. Det var derfor utrolig at jeg fikk oppleve seansen (om man kan kalle det det), hvor jeg tilslutt ikke hadde en tanke i hode, det ga en utrolig god følelse. Dette er det mest spirituelle jeg har opplevd, og er så takknemlig for at jeg fikk oppleve det.

Tusen takk til deg, Frank og de andre deltakerne.

(Ønsker dessverre å være anonym tilfelle noe skulle brukes som referanse)

Alt godt.