Vaffelhjerte

Kjære Anne Karin
Min historie så langt.

Startet onsdag i april 2017 og var i veldig dårlig form, almenntilstand var crappy.
Samme på torsdag hvor jeg måtte gå hjem fra jobb.

Ringte Amedisin (som jeg ble anbefalt av en venninne) og fikk time hos Anne Karin fredagen etter. Hva som feilte meg vet jeg ikke annet at jeg var i veldig dårlig almen tilstand

Fikk soneterapi og ble raskt i bedre form. Tok 2 raske behandlinger uken etter og følte meg i ennå bedre form. I mellom tiden ble det oppdaget at jeg har mild søvnapne (oppdaget hos spesialist)

Jeg ble enig med meg selv at jeg ønsket å gå ned i vekt for å se om vekten kan hjelpe med søvnapnen.

Fikk veiledning og hjelp av Amedisin for å starte min vektnedgang. Her fikk jeg diettplan og et homeopatisk middel. Startet 18 mai og pr 31 juni har jeg hatt en vekt nedgang på 20 kg og 36 cm rundt rompe, mage og bryst. Jeg fortsetter å gå ned og pr 28 aug har jeg gått ned 3 kg til.

-Jeg har fått mer energi. Til min manns store lykke sover jeg nå ikke på sofaen hver dag lengre. Jeg kunne sovne på sofaen etter jobb, våkne ved 22 tiden for å så gå og legge meg og sove til klokken ringte dagen etterpå. Da snakker vi om at dette kunne forekomme hver dag. Nå kan dette skje 3-4 ganger pr mnd. Jeg har bedt om time for å ta ny søvntest hos min speialist.

– Jeg nøys ca 5-20 ganger hver dag. Nå opplever jeg ikke mer nysing, annet enn ved en forkjølelse.

– Jeg fikk alltid propper i ørene hvis jeg kjørte ned mot Vålerenga eller ned Ring 3, dette er nå helt vekk.

– Jeg har også fått mye mindre tinnituslyd i ørene.

Jeg vil takke Anne Karin for hennes bistand og hjelp så langt på min reise og jeg går fortsatt til Anne Karin for fotsoneterapi.

Hilsen en mer energisk og lettere Nina, 46år.

 

 

 

Igjen. Tusen tusen takk for din hjelp og støtte Anne Karin. ;O)